"Ik kleed me regelmatig uit voor de vrienden van mijn lief. Het windt ons op en nu willen we een stap verder gaan..." Stories
"Ik kleed me regelmatig uit voor de vrienden van mijn lief. Het windt ons op en nu willen we een stap verder gaan..."
Stories

"Ik kleed me regelmatig uit voor de vrienden van mijn lief. Het windt ons op en nu willen we een stap verder gaan..."

Een vrouw vond een ongebruikelijke manier om haar intieme leven een boost te geven - door zich uit te kleden voor de vrienden van haar man. De anonieme vrouw deelde haar ervaring op Reddit, waar ze vertelde dat het haar man was die voorstelde om het uit te proberen - en ze eindigde met het geweldig te vinden. Nu vraagt ze zich af wat de volgende stap voor hen als koppel is, aangezien de ervaring hen echt hitsig maakte.

Ze wil zich in de toekomst veel vaker uitkleden om hun tijd tussen de lakens te verbeteren. In een zeer eerlijk bericht schreef de vrouw: "Ik ben een gemiddelde getrouwde vrouw die er onlangs achter kwam dat ik van exhibitionisme hou. Mijn man vindt dit ook geweldig - het was zijn idee in de eerste plaats om me volledig zonder kleren voor zijn vrienden te krijgen (het was zijn grote natte droom). Ik ging er in mee en genoot van de hele ervaring. We hebben het meerdere keren gedaan.”

"We hebben al verschillende scenario's uitgeprobeerd"

“Sindsdien heb ik verschillende scenario's uitgeprobeerd om onze fantasie te verkennen. Maar ik wil ook respectvol omgaan met instemming en dergelijke. Welke veilige opties zijn er voor een vrouw van in de 30?" Sinds ze om advies vroeg, hebben honderden mensen gereageerd om hun gedachten te delen. Sommigen stelden voor om naar swingersclubs te gaan, terwijl anderen suggereerden dat het verstandig zou kunnen zijn om naar een nudistenstrand te gaan.

Veel mensen zeiden ook dat het uitproberen van een parenclub een goede manier zou zijn om nieuwe dingen te verkennen. De Reddit-gemeenschap kwam met allerlei pikante ideeën. Iemand reageerde:

"Welkom, mede-exhibitionist! Lol. Andere dingen om te proberen zijn zeker een webcamshow doen. Het is veilig en je kunt een masker dragen als je je zorgen maakt dat mensen je herkennen. Een partner van mij en ik deden het een tijdje, en het was geweldig. We genoten van de interacties met de chat en gewoon van het geven van een show.”

"Probeer eens een swingersclub"

Iemand anders zei: "Kijk zeker eens naar nudistenresorts - het is een geweldige manier om vrij te zijn en anderen tegelijkertijd te bekijken. Als je je dapperder voelt, kun je lokale swingersclubs opzoeken waar je volledig zonder kleren kunt rondlopen zonder aan enige actie mee te hoeven doen. Bovendien is het een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken.

" Een ander zei: "Swingersclubs; zeker en vast. Ik zeg dit omdat mijn vriendin en ik een exhibitionisme-fetisj hebben. We wisselen niet echt van partners, maar lopen er wel poedelna.akt rond en kijken mee.”

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties