"Ik heb honderden virtuele minnaars. Mijn vriend haat het, maar zwijgt al snel als hij ziet wat ik verdien" Stories
"Ik heb honderden virtuele minnaars. Mijn vriend haat het, maar zwijgt al snel als hij ziet wat ik verdien"
Stories

"Ik heb honderden virtuele minnaars. Mijn vriend haat het, maar zwijgt al snel als hij ziet wat ik verdien"

Sharna Beckman leidt een luxeleven dankzij haar onconventionele carrière. De Australische verdient flink omdat ze een legioen mannelijke bewonderaars online heeft. Sharna beweert dat ze ongeveer 600 euro verdient voor elke 10 minuten die ze doorbrengt met haar lange lijst van online vriendjes. Ze vertelt hen over haar dag, stuurt selfies en voert andere gesprekken. Ze zegt dat ze zo maandelijks ‘zes cijfers’ verdient.

In 2021 ontmoette ze haar vriend Ricky op de weg naar huis na een avondje uit. Maar toen de voormalige tandartsassistente onthulde wat ze voor werk doet, was hij een beetje terughoudend. Ricky vertelde aan YouTube-kanaal Love Don't Judge: "In het begin, toen het 'girlfriend experience' ter sprake kwam, was ik er behoorlijk onzeker over. We kregen uiteindelijk een kleine ruzie erover en zij gaf me wat geruststelling waardoor ik me er wat comfortabeler bij voelde...”

"Ik kies ervoor om haar te vertrouwen"

"Toen we net samen waren, zat ik in een paar groepschats en enkele van mijn vrienden noemden haar een slet enzo. Maar uiteindelijk kies ik ervoor om haar te vertrouwen,” zegt Ricky. Hij raakte al snel gewend aan het idee – en het stelde het koppel in staat om de wereld rond te reizen en hun kasten vol te stapelen met designspullen.

Maar er zijn nog steeds momenten waarop er conflicten tussen hen ontstaan. Sharna, die meer dan 40.000 volgers heeft op haar Instagram-pagina, zei: "We hebben momenten in onze relatie gehad waarin het invloed had. Ricky vindt dat ik soms te lang tijd besteed aan mijn virtuele vriendjes.”

"Ze hebben moeite om te daten in de echte wereld"

Over haar werk vertelde Sharna dat haar klanten vaak worstelen in de datingwereld en de voorkeur geven aan online chatten. Ze zei: "Ik denk dat deze mannen moeite hebben met daten in de echte wereld en misschien een beetje nerveus zijn over het daadwerkelijk uitgaan en praten en daten met vrouwen.”

Om haar relatie sterk te houden, heeft Sharna grenzen gesteld met haar online vriendjes. Bovendien betrekt ze Ricky in haar carrière. Hij helpt haar nu met de belichting en fotografie voor haar content. Sharna merkte op: "Waar ik de grens trek is wanneer ze me proberen te vragen om in het echt af te spreken – die dienst bied ik niet aan."

(lees verder onder de video)

"Ik laat het wel merken als het te veel wordt"

Sharna probeert ook bij te houden hoeveel tijd ze besteedt aan het tikken op haar telefoon. Ze zei: "Het heeft delen van onze relatie beïnvloed. Soms besteed ik te veel tijd aan het berichten van mijn online vriendjes." En Ricky voegde toe: "Als ik het gevoel heb dat ze te veel tijd op haar telefoon doorbrengt, laat ik dat merken." Hoewel Ricky's ouders aanvankelijk sceptisch waren, zijn ze naar zijn zeggen nu ‘enthousiast over alle avonturen die de relatie heeft gebracht’. Hij zei: “Ze zijn enthousiast om ons de wereld rond te zien reizen. En om ons beste leven te leiden.”

Hieronder hebben we nog wat leuke kiekjes van Sharna verzameld:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties