"Mijn man wou absoluut een 'ménage à trois'. Nu is hij boos omdat ik er meer van heb genoten dan hem!" Stories
"Mijn man wou absoluut een 'ménage à trois'. Nu is hij boos omdat ik er meer van heb genoten dan hem!"
Stories

"Mijn man wou absoluut een 'ménage à trois'. Nu is hij boos omdat ik er meer van heb genoten dan hem!"

Als het om de liefde gaat, heeft iedereen verschillende fantasieën. We hebben allemaal onze eigen eigenaardigheden en worden door verschillende dingen opgewonden. Maar soms komen onze wildste dromen niet overeen met de verwachtingen, wat het een beetje teleurstellend kan maken.

Dit was de realiteit voor een vrouw wiens wereld op zijn kop werd gezet na een trio met haar man. Hij wilde er al een tijdje een, maar toen ze uiteindelijk toegaf, ging het niet zoals hij had verwacht. Ze deelde haar verhaal op Reddit in de hoop dat mensen advies zouden geven. Ze bekende dat haar man "niet klaar was" voor het trio, en nu maakt ze zich er zorgen over.

Hoewel ze er al een tijdje over hadden gepraat, verwachtte hij niet dat zij degene zou zijn die er meer van genoot. In feite heeft de hele situatie de dingen een beetje ‘gespannen’ gemaakt.

"De andere man was een echte pro"

Het lijkt erop dat hij zich een beetje onzeker voelt omdat zij zo'n geweldige tijd had in bed. Misschien is drie toch niet altijd het magische getal! Schrijvend op Reddit, zei de vrouw:

"Dus mijn man (34) wilde een MMF-triootje proberen. We spraken er lang over en uiteindelijk vond ik het spannend en het duurde even, maar we vonden uiteindelijk iemand met wie we ons beiden op ons gemak voelden. Hoe dan ook, toen we eenmaal aan de slag gingen, bleek de andere man een absolute pro te zijn. Het is heel moeilijk uit te leggen, maar hij wist precies waar en wanneer te knijpen, slaan, kietelen, plagen en zuigen. Hij was ook zeer royaal bedeeld.”

"Ik kreeg 5 hoogtepunten!"

"Hij gaf me die nacht vijf hoogtepunten... Nu is mijn man echt gigantisch boos op mij. Hij praat bijna niet meer en zei dat hij het nooit meer wil doen. Het is nu een paar dagen geleden en hij praat nog steeds niet echt. Dit irriteert me ook, want ik heb het gevoel dat hij het organiseerde voor zijn plezier, en het feit dat ik een goede tijd had, lijkt erg laag op zijn prioriteitenlijst te staan."

"Het maakt me niet uit of we het nog een keer doen, we hebben een goed huwelijk. Ik hou waanzinnig veel van hem, en het was echt gewoon een leuke avond. Het maakt me niet uit als we het niet nog eens doen, maar ik wou gewoon dat hij niet zo boos was.”

(lees verder onder de afbeelding)

"Mijn man wou absoluut een 'ménage à trois'. Nu is hij boos omdat ik er meer van heb genoten dan hem!"

"Hoe kan ik dit oplossen?"

"Heeft iemand ideeën over hoe ik dit kan oplossen? Ik zei tegen hem dat we misschien een MFF-triootje konden proberen, en zijn antwoord was 'dat zou je wel leuk vinden, hè'."

Het bericht heeft online veel aandacht gekregen, met honderden mensen die erover praten op het sociale mediaplatform. Mensen suggereerden dat het probleem waarschijnlijk gerelateerd is aan zijn ‘ego’, maar zeiden dat er manieren zijn om eraan te werken en het te versterken. Ze zeiden dat het wat tijd kan kosten voordat de relatie weer is zoals voorheen. Er zal waarschijnlijk ook veel gepraat moeten worden.

"Het is gewoon de moeite niet waard"

Iemand gaf advies en schreef: "Ik zou een gesprek hebben over hoe naar bed gaan geen race is maar een reis. Hij is niet gelukkig en ik zou, omdat je hem beter kent dan wij, hem de ruimte geven of wat hij ook doet om te kalmeren na een stressvolle situatie. Praat er nu niet over en breng het niet ter sprake. Geef het tijd, zoals een week of zo, om te kalmeren. Tijdens die tijd denk ik dat je de dingen die je wilt bespreken moet opschrijven en dit opnieuw moet bespreken wanneer hij niet zo is."

Een ander zei: "Helaas lijkt dit nooit goed te gaan. Ik heb drie huwelijken zien mislukken omdat ze dachten dat ze trio's – of zelfs meer – konden doen. Het is gewoon niet de moeite waard.”

(Bron: Reddit – Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties