"Help! Mijn vriendin wil altijd in de natuur van bil gaan, maar ik ben doodsbang dat we betrapt worden" Stories
"Help! Mijn vriendin wil altijd in de natuur van bil gaan, maar ik ben doodsbang dat we betrapt worden"
Stories

"Help! Mijn vriendin wil altijd in de natuur van bil gaan, maar ik ben doodsbang dat we betrapt worden"

Van bil gaan hebben op een spannende plek klinkt altijd als een leuk idee - totdat je betrapt wordt. Een man vertelde dat zijn vriendin het zo graag in de buitenlucht doet, dat het hem zorgen baart. Hoewel hij het ook leuk vindt om ‘ondeugend en vrij’ te zijn, maakt hij zich steeds meer zorgen dat ze betrapt zullen worden.

En hoewel hij graag plezier maakt, wil hij absoluut niet dat kinderen hen betrappen. Dit zorgt voor paniek, en onlangs wendde hij zich tot Reddit om advies te vragen. In zijn bericht schreef de anonieme man: "Mijn huidige vriendin is dol op rampetampen in de buitenlucht. We hebben het erover gehad en ik denk dat het idee betrapt te worden haar aanspreekt, maar misschien vindt ze het ook leuk als mensen toekijken. Zelf vind ik het niet erg, maar het is niet helemaal mijn ding, maar ik wil haar gelukkig maken. Voor mij doet het idee bekeken te worden wel iets."

"Gaat het doen waar men dat toelaat"

"Mijn probleem is dat ik weet dat het in de meeste, zo niet alle, landen illegaal is om het in het openbaar te doen, en daar ben ik het mee eens (als kinderen ons zouden betrappen, zou ik me doodschamen), maar ik wil toch proberen mijn vriendin te plezieren." Sinds hij het bericht deelde, hebben meer dan 100 mensen hem advies gegeven. Sommigen raden het stel aan om naar een naturisten- of swingersresort te gaan, zodat ze in een veilige omgeving zijn. Ondertussen waarschuwde iemand de kerel dat veel wandelpaden tegenwoordig camera's hebben die mensen vaak betrappen terwijl ze "ondeugend in het openbaar" zijn. Hij drong er bij hen op aan om niet het risico te lopen gearresteerd te worden.

"Gewoon doen, man!"

Iemand adviseerde hem voorzichtig te zijn en schreef: "Je moet je niet alleen zorgen maken over kinderen, je moet in het algemeen geen mensen zonder toestemming erbij betrekken." Een ander had een andere benadering en zei: "Ze vindt het waarschijnlijk gewoon leuk om een vies klein geheimpje te hebben, het stiekem doen maakt het spannender." Een derde voegde toe: "IK HOU ervan in de buitenlucht en ik weet zeker dat jij het ook zal doen. Gewoon doen!"

Veel mensen vertelden hem echter om heel voorzichtig te zijn. Ze herinnerden hem eraan dat het een overtreding is om openbare schennis te plegen, dus het is niet eenvoudig, hoewel sommigen verschillende locaties suggereerden waar het "veiliger" is om ondeugend te zijn in het openbaar. Een ander merkte op: "Sta mensen toe te kijken die willen kijken, het is niet cool om dit te doen bij mensen (en mogelijk minderjarigen) die gewoon van hun dag genieten."

(Bron: Reddit -Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties