30.000 (!) likes, Pommelien Thijs doet monden weer openvallen met 'halfblote' foto Babes
30.000 (!) likes, Pommelien Thijs doet monden weer openvallen met 'halfblote' foto
Babes

30.000 (!) likes, Pommelien Thijs doet monden weer openvallen met 'halfblote' foto

Pommelien Thijs was ongetwijfeld dé artieste van de zomer 2023. Zo won ze niet enkel de Zomerhit 2023, maar werd ze ook bejubeld voor haar rol in de VRT Max-serie Knokke Off. Jawel, het is duidelijk dat de 23-jarige Pommelien Thijs momenteel gigantisch succesvol is.

Er staat ook deze zomer weer een gigantisch druk programma voor Pommelien op de planning. Zo heeft ze nog zonet het volledige tweede seizoen van de serie 'Knokke Off' gefilmd, maar zal ze ook overal in België en Nederland op podia staan.

Ook op Instagram heeft ze trouwens immens veel fans, een slordige 378.000 (!) om exact te zijn. Ze is daardoor ook één van de meest gevolgde Vlaamse vrouwen op social media. Dat Pommelien geregeld de monden laat openvallen is een understatement.

Gisteren was ze te zien aan 'Concert at Sea'. Het was vooral haar outfit die deed praten en waardoor de complimenten weer vlot binnenstroomden. Daarnaast ook een slordige 30.000 (!) likes, honderden lyrische reacties en een foto die door honderdduizenden mensen werd gezien op minder dan 24 uur.

Voor wie nog moest twijfelen: Pommelien Thijs is duidelijk geen gewone artieste.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties