60.000 (!) fans al, Alice uit Big Brother toont dat ze zowel in bikini en lingerie veel indruk maakt (foto's) Babes
60.000 (!) fans al, Alice uit Big Brother toont dat ze zowel in bikini en lingerie veel indruk maakt (foto's)
Babes

60.000 (!) fans al, Alice uit Big Brother toont dat ze zowel in bikini en lingerie veel indruk maakt (foto's)

Alice Kappenburg eindigde als tweede in het afgelopen seizoen van 'Big Brother'. Die prestatie heeft haar geen windeieren gelegd. Zo heeft ze nu een aanzienlijke schare volgers op Instagram (bijna 60.000) en die trakteert ze regelmatig op heerlijke kiekjes.

Nu deelde ze weer een geweldige bikini-foto en die kon natuurlijk op veel bijval rekenen van haar volgers. De algemene teneur is dat Alice er werkelijk fenomenaal uitziet. De Nederlandse is dan ook geen verlegen blondine.

Zo is ze zelfs regelmatig in lingerie te bewonderen en haar strakke sportoutfits worden duidelijk ook constant met veel gejuich onthaald. Dat sommige van haar fans al fanatiek worden, lijkt dan ook een understatement.

Iemand zei: "Wat een lekker ding!" Een andere volger schreef: "Een prachtvrouw!" Of: "Heb je misschien een modelcarrière in het vooruitzicht?" Ten slotte stelde iemand simpelweg de vraag: "Wanneer gaan we trouwen?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties