"Ik had een stomende affaire met mijn baas. Maar één afschuwelijk ding dat hij deed in bed verprutste het" Stories
"Ik had een stomende affaire met mijn baas. Maar één afschuwelijk ding dat hij deed in bed verprutste het"
Stories

"Ik had een stomende affaire met mijn baas. Maar één afschuwelijk ding dat hij deed in bed verprutste het"

Een affaire beginnen kan spannend lijken, maar alles kan binnen enkele ogenblikken ineenstorten. Het is algemeen bekend dat vreemdgaan niet bepaald goed wordt ontvangen, maar toch vallen veel mensen ten prooi aan de verleiding, vooral omdat het in het begin aantrekkelijk lijkt.

Uit onderzoek blijkt zelfs dat 28% van de werkende mensen ooit al eens het bed heeft gedeeld met één van hun bazen. Meer zelfs, 60% van werkers zou al eens in de koffer zijn gedoken met een collega. Affaires op de werkvloer gebeuren dus vaker dan je zou denken.

Echter, een vrouw heeft ontdekt dat zelfs de meest klassieke affaire op het werk meestal niet aan de verwachtingen voldoet en vooral heel vaak eindigt in een ramp.

In een anoniem bericht op X (voorheen Twitter), bekende de vrouw dat ze een verboden relatie had met haar baas en dat alles begon als een droom. Ze beschreef het als een soort romantiek "zoals je in films ziet", waarbij haar baas haar verwende met weelderige cadeaus en haar meenam naar luxe hotels. Maar er was voor haar één groot probleem in hun geheime relatie.

"Zelfs dan kan hij niet zwijgen over het werk"

In een post gedeeld door Fesshole, bekende ze: "Ik heb een affaire met mijn baas. Een van die zoals je in films en tv-shows ziet, waar hij me meeneemt naar mooie hotels en lingerie voor me koopt. Maar als we tussen de lakens duiken, wil hij nog steeds alleen maar over werk praten. Zelfs de stomende affaire is niet genoeg om te doen zwijgen over het werk!"

Lezers van de post konden het niet laten de vrouw te plagen met enkele grappen over haar ongelukkige slaapkamerproblemen.

"Je moet overuren claimen!"

Sommigen suggereerden dat ze "overuren" zou moeten claimen voor al zijn werkgerelateerde gepraat tijdens hun intieme momenten, terwijl anderen haar aanraadden te reageren met: "Deze vergadering had een e-mail kunnen zijn." Iemand schreef:

"Als hij buiten kantooruren met je over werk praat, zorg er dan voor dat je het noteert als overuren," terwijl een ander stof tot nadenken bood door te vragen: "Geeft hij je een prestatiebeoordeling na elke sessie?"

Een andere lezer deelde zijn inzicht in de situatie en benadrukte dat het "niet zeldzaam" is dat affaires die op de werkvloer ontstaan, op deze manier uitdoven wanneer blijkt dat "je in werkelijkheid niets gemeen hebt buiten werk en pure lust."

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties