Christine (73) trouwt met internetlief Hamza (39): “Hij adoreert me en het is echte liefde” Stories
Christine (73) trouwt met internetlief Hamza (39): “Hij adoreert me en het is echte liefde”
Stories

Christine (73) trouwt met internetlief Hamza (39): “Hij adoreert me en het is echte liefde”

De 73-jarige Christine Hayco uit Engeland is al zes jaar samen met de Tunesische Hamza Dridi. Ze ontmoetten elkaar via internet en hun relatie is een groot succes. Tegenover Mirror vertelt Christine dat ze nu meer tijd tussen de lakens doorbrengt dan ooit tevoren.

Veel mensen zijn sceptisch over zulke verhalen. Hoe kan een jonge man verliefd worden op een oma die 34 jaar ouder is? Vaak wordt gedacht aan redenen zoals een verblijfsvergunning of financiële voordelen. Er zijn talloze voorbeelden van zulke situaties. Christine ontmoette haar prins op het witte paard in 2018, terwijl ze werkte als lerares voor asielzoekers en vluchtelingen.

“Liefde op het eerste gezicht”

Een van haar online leerlingen was de Tunesische Hamza. Hij begon haar buiten de lessen om berichten te sturen. Christine genoot van de aandacht en reageerde daarop. Na een tijdje online contact besloten ze elkaar in het echt te ontmoeten en ze vloog naar Nabeul in Tunesië. “Het was liefde op het eerste gezicht”, vertelt ze aan de Britse website Mirror.

Christine ontmoette Hamza voor het eerst op het vliegveld. Ze brachten twee weken samen door voordat Christine terugvloog naar Engeland. Zo verliefd als ze was, besloot ze uiteindelijk al haar bezittingen te verkopen en permanent bij Hamza in Nabeul te gaan wonen. Nu woont ze daar al zes jaar en is zeer tevreden, vooral met hun liefdesleven.

Christine (73) trouwt met internetlief Hamza (39): “Hij adoreert me en het is echte liefde”

“Ik heb het geld, hij doet het huishouden”

“We doen het vaker dan anderen. Ik heb veel landen gezien, maar niemand kan tippen aan hete Afrikanen. Ik heb een nieuwe heup nodig, maar dat stopt me niet in bed.” Christine heeft het geld en Hamza is huisman. “Ik ben fysiek niet meer in orde en loop met een stok. Hamza zorgt voor me. Hij maakt elke dag het huis schoon en kookt ook. Hij is dol op de wasmachine. Ik mag die van hem niet aanraken.”

Opmerkelijk is dat Hamza al na een paar maanden voorstelde om te trouwen. Christine ging akkoord. “Het was een magische dag. Ik ben inmiddels ook bekeerd tot de islam. Sindsdien is mijn leven veel beter. Ik had altijd al interesse in dat geloof, maar door hem weet ik het zeker.”

“Allah heeft een plan voor iedereen en de liefde tussen Hamza en mij komt door Hem. Dit was zijn plan, daar ben ik van overtuigd.”

(Bron: The Mirror)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties