"Mijn vriendin schreeuwde plots in bed een hele vreemde naam. En het was niet die van mij!" Stories
"Mijn vriendin schreeuwde plots in bed een hele vreemde naam. En het was niet die van mij!"
Stories

"Mijn vriendin schreeuwde plots in bed een hele vreemde naam. En het was niet die van mij!"

Veel mensen vinden cartoonfiguren erg aantrekkelijk, van Disneys Jessica Rabbit tot Scooby Doo's knappe Freddy. Voor velen zijn deze crushes onschuldig, maar één vriendin tilde haar fascinatie naar een nieuw niveau door tijdens een intiem moment met haar partner de naam van een cartoonheld te roepen. Een 28-jarige man deelde dit bizarre moment op Reddit. Hij vertelde dat hij een intiem moment had met zijn vriendin, toen zij plotseling "Ben" begon te roepen. Verrast en verward, omdat zijn naam niet Ben is, hoorde hij haar vervolgens "Ben 10" roepen en iets over een ander cartoonpersonage: Gwen.

Na deze ongemakkelijke gebeurtenis bekende zijn vriendin dat ze een grote fascinatie heeft voor Ben 10, haar eerste jeugdliefde. Voor degenen die het niet weten: Ben 10 is een Amerikaanse sciencefiction-cartoonserie waarin een 16-jarige jongen een krachtig horloge draagt dat hem in tien verschillende buitenaardse wezens kan veranderen. Samen met zijn nicht Gwen en grootvader Max, strijdt hij tegen kwaadaardige krachten in het universum.

"Mijn vriendin schreeuwde plots in bed een hele vreemde naam. En het was niet die van mij!"

Twijfels blijven bij de man

Hoewel de vriendin haar fascinatie uitlegde, bleef de man twijfelen. Het feit dat ze eerst "Ben" riep, deed hem vermoeden dat er misschien een echte Ben in haar leven was. Hij vroeg zich af of dit allemaal een goed bedachte dekmantel was voor iets anders. Zijn verwarring leidde tot veel reacties op Reddit, waar gebruikers hem advies en humoristische suggesties gaven. Een van de meest opvallende reacties stelde voor om de situatie met humor te benaderen: "Ga erin mee. Geef haar Gwen-thema lingerie, draag een horloge tijdens jullie momenten en klap er af en toe op. Als ze echt deze fetisj heeft, kan het geweldig zijn."

Wat moet de man doen?

Andere gebruikers suggereerden om op zoek te gaan naar aanwijzingen, zoals Ben 10 merchandise of een telefoonachtergrond, om haar verhaal te verifiëren. Het is duidelijk dat deze situatie niet alleen verwarrend, maar ook erg grappig is. Of zijn vriendin nu echt een onschuldige jeugdcrush op Ben 10 heeft of dat er iets anders speelt, de man staat voor een keuze. Hij kan ervoor kiezen om de situatie met humor en begrip te benaderen, of hij kan verder graven om de waarheid te achterhalen. Het is in ieder geval een verhaal dat de man niet snel zal vergeten.

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties