"Zeven dagen per week in bed duiken is cruciaal in een huwelijk. Het houdt vreemdgaan tegen" Stories
"Zeven dagen per week in bed duiken is cruciaal in een huwelijk. Het houdt vreemdgaan tegen"
Stories

"Zeven dagen per week in bed duiken is cruciaal in een huwelijk. Het houdt vreemdgaan tegen"

Carla Bellucci, die de 'de meest gehate vrouw van Groot-Brittannië' wordt genoemd, beweert dat ze zeven dagen per week pikante dingen doet met haar man in de slaapkamer en ze gelooft dat andere vrouwen inspiratie moeten putten uit haar ‘uithoudingsvermogen’. Ze waarschuwt ook dat ontrouw onvermijdelijk is als slaapkameractiviteit een zeldzame gebeurtenis wordt.

Over haar eerste jaar als echtgenote van fotograaf Giovanni Pincay, met wie ze al een relatie van tien jaar had, zei ze: "Absoluut fantastisch. Ik hou ervan getrouwd te zijn en het heeft ons sterker gemaakt dan ooit tevoren. Ik word gesteund in alles wat ik doe en voel me zo dankbaar en gezegend, alles wat wij doen onder de lakens is geweldig. Ik doe altijd veel moeite doe om elke dag van de week heet en gereed te blijven.”

"Koppels moeten zeven keer per week naar bed gaan"

“Mensen vragen om tips voor een goed huwelijk en het is eenvoudig: heb harde actie zeven keer per week om het op koers te houden. Het heeft wonderen voor ons verricht. En al deze vrouwen die zeggen dat een huwelijk rond vriendschap draait en bla bla bla… Dat werkt niet. Het betekent alleen dat ze het elders zoeken!”

Bellucci beweert dat ze elke ochtend, nadat ze hun dochter naar de crèche heeft gebracht, nog even de horizontale tango doet met haar man. “En twee keer per week trakteer ik hem op een ontbijt zonder kleren. Dat houdt onze relatie spannend,” zegt ze.

"Mannen gaan vreemd als je ze niet genoeg geeft..."

Bellucci is ervan overtuigd dat mannen vreemd zullen gaan als ze niet meerdere keren per week onder de lakens duiken met hun partner. "Daar ben ik 100% zeker van omdat het een behoefte is en de meeste mensen het erover eens zijn dat het gewoon belangrijk is.

Veel vrouwen huilen als ze ontdekken dat hun mannen kwijlen over hete vrouwen op 'AlleenFans' en 'natuurbeelden' bekijken, maar wat moet je anders doen als er geen actie in de slaapkamer is? Gelukkig zijn er bronnen beschikbaar voor mannen en vrouwen die het niet krijgen."

Het motto van Bellucci is: “Gooi de kids het huis uit en geef dan vol gas!”

"Mannen willen een sle.t in bed!"

Ze besluit: "Zoveel koppels komen in een saaie routine terecht en ik hoor het de hele tijd en het is jammer, want dan zal een van hen vreemdgaan. Helaas is dat het leven. Laten we eerlijk zijn, als we elkaar voor het eerst ontmoeten, wat is dan de drijfveer: van bil gaan."

"En dat zou zo moeten blijven ons gans leven lang. Ik kan je één ding vertellen, wat een man wil, is een dame op straat en een sle.t in bed!” Als dat niet goed gezegd is… Toch!?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties