Bonnie had in 2024 al meer dan 200 bedpartners, maar blijft op zoek naar de ware: "Hij is daar ergens!" Stories
Bonnie had in 2024 al meer dan 200 bedpartners, maar blijft op zoek naar de ware: "Hij is daar ergens!"
Stories

Bonnie had in 2024 al meer dan 200 bedpartners, maar blijft op zoek naar de ware: "Hij is daar ergens!"

Een volwassen filmster met een indrukwekkend aantal bedpartners dit jaar heeft gezegd dat liefde voor haar nog steeds mogelijk is. Content creator Bonnie Blue heeft een verrassende bekentenis gedaan over haar liefdesleven: ze gelooft dat er ergens een langdurige partner voor haar bestaat.

Hoewel ze volledig toegewijd is aan haar carrière in de volwassen industrie – ze zou tijdens Spring Break in Cancun dit jaar met 122 Amerikaanse studenten hebben geslapen om content te filmen – komt het voor sommigen misschien als een verrassing dat Bonnie eraan denkt zich te settelen.

Met meer dan 200 bedpartners in 2024 alleen en een passie voor het filmen van expliciete content voor haar abonnees, blijft de ster toch dromen van een partner. Ze is inmiddels een van de best verdienende volwassen filmsterren van Australië geworden. Oorspronkelijk uit het VK, kwam het model in het nieuws toen ze door straten in haar thuisland en de VS liep met een bord waarop stond: "Doe het gratis met me en laat me het filmen."

Bonnie benadrukt echter dat haar droomman haar beroep moet begrijpen, en ze is ervan overtuigd dat er geen reden is waarom hij dat niet zou doen, aangezien ze naar verluidt meer dan een miljoen dollar heeft verdiend in het afgelopen jaar met haar 18+ content, gemaakt met jonge mannen over de hele wereld.

Criteria

Hoewel ze geen onbekende is van controverse, hebben mensen hun mening gevormd over haar onbevreesde houding ten opzichte van een hoger dan gemiddeld aantal bedpartners. Ze beseft dat potentiële partners kunnen afhaken als ze haar bedpartnersaantal ontdekken, maar ze zegt dat mensen geen probleem zouden hebben als ze 200 keer met dezelfde persoon zou slapen. De 25-jarige heeft een aantal criteria waaraan een potentiële partner moet voldoen.

"Britse mannen zijn de beste!"

Ze legde uit: “Ik zoek iemand die leuk, avontuurlijk en gedreven is in het leven. Er is niets saaier dan iemand die genoegen neemt met werken voor iemand anders en denkt dat dit alles is wat het leven te bieden heeft. Ik wil iemand die meer uit het leven wil halen en met mij gekke avonturen wil beleven.” Ze heeft ook onthuld in welk land de beste mannen te vinden zijn, en dat is goed nieuws voor alle Britten. “Britse mannen zijn het beste in bed!” besloot ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties