Joeri trouwde met een etalagepop: “Ze zeurt veel minder dan een echte vrouw!”

Een van de meest opmerkelijke verhalen die momenteel op het internet circuleert is dat van Joeri Tolotsjko, een 36-jarige bodybuilder uit Kazachstan, en zijn pop Margo. Hierna ontdek je hun bijzondere relatie, de uitdagingen die ze zijn tegengekomen en de reacties van hun omgeving...

Huwelijk veroorzaakt veel ophef

Joeri Tolotsjko, die steeds bekender werd op sociale media, trok wereldwijd aandacht toen hij trouwde met Margo, een pop. Hun ontmoeting vond plaats in 2019 in een bar in Kazachstan, waar Joeri naar eigen zeggen direct een sterke band voelde. "Wat begon als een spontane connectie groeide al snel uit tot een serieuze relatie," zegt hij. "Margo werkte als gastvrouw in de bar, en haar vriendelijke aard viel me direct op. Toen een man zich ongepast tegen haar gedroeg, verdedigde ik haar, wat het begin van hun relatie markeerde." Kan je nog volgen?

Na een jaar daten besloot Joeri in november 2023 met Margo te trouwen. Hun huwelijk veroorzaakte wereldwijd ophef en zette vraagtekens bij de grenzen van persoonlijke relaties en sociale normen. Ondanks de sensationele aard van hun verbintenis, heeft het zowel bewondering als kritiek opgeleverd. "Voor sommige mensen is ons huwelijk een symbool van persoonlijke vrijheid en de kracht van liefde, terwijl anderen het moeilijk vinden om te begrijpen," vertelt Joeri.

Wat zegt de wetgeving?

De wetgeving in Kazachstan bevat geen specifieke regels die het huwelijk met objecten verbieden, waardoor hun huwelijk legaal is. Dit juridische aspect heeft bijgedragen aan de acceptatie van hun relatie, ondanks de controverse die het met zich meebrengt. De publieke reacties op Joeri’s keuze zijn verdeeld. Sommigen prijzen hem om zijn openhartigheid en moed om zijn liefde te tonen, terwijl anderen moeite hebben met het accepteren van een dergelijke relatie. "Ik laat me op geen moment door al die reacties van slag brengen," zegt Joeri. "Ik hou van haar en dat is het belangrijkste!"

Aangenaam gezelschap door... verwarmingsfunctie

Joeri heeft openlijk gesproken over zijn leven met Margo en zei: "Ze kan eenvoudige zinnen uitspreken en beschikt over een verwarmingsfunctie, wat haar gezelschap aangenamer maakt. Margo had zelfs een eigen Instagram-pagina, waar ze interactie had met volgers. Maar ik besloot deze te sluiten nadat Margo populair werd, deels uit jaloezie en om haar privacy te beschermen," besloot Joeri.

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen