"Mijn vriend moedigt me aan om met andere mannen in bed te duiken. Hij kiest ze zelfs uit voor me" Stories
"Mijn vriend moedigt me aan om met andere mannen in bed te duiken. Hij kiest ze zelfs uit voor me"
Stories

"Mijn vriend moedigt me aan om met andere mannen in bed te duiken. Hij kiest ze zelfs uit voor me"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een dame wiens vriend nogal bijzondere verzoeken heeft voor haar...

“Mijn vriend moedigt me aan om naar bed te gaan met andere mannen omdat hij ervan houdt om toe te kijken. We gaan naar clubs, en hij kiest mannen uit met wie hij het leuk zou vinden om mij te zien,” begint de vrouw.

“Hij heeft zelfs een specifiek type; hij houdt van lange, goedgebouwde mannen die duidelijk aan sport doen en naar de fitness gaan. Ik benader ons gekozen ‘doelwit’. Ik flirt en bied drankjes aan.”

"Mijn vriend is net een losgeslagen neushoorn"

“Ik ben volledig open en eerlijk over 'de deal' en heb over het algemeen een goede slagingskans. Mijn vriend fungeert als taxichauffeur en brengt ons allemaal naar ons huis waar meer drank wordt aangeboden, en een wilde nacht plaatsvindt in de woonkamer,” ging ze verder.

“We bestellen rond middernacht een taxi voor de man en gaan dan naar onze slaapkamer voor hartstochtelijke momenten. Mijn vriend is altijd opgewonden na het kijken naar mij; hij is als een losgeslagen neushoorn!”

“Hij trilt letterlijk terwijl hij me in zijn armen neemt en me verslindt. Het is niet ongebruikelijk voor hem om vier of vijf uur achter elkaar door te gaan, met uiteindelijk wat hulp van een paar blauwe pillen,” onthult de vrouw. “Soms, als we een droge periode hebben, zoekt hij op internet naar geïnteresseerde mannen. Af en toe moeten we ze zelfs betalen. Maar het maakt niet uit hoe blut we zijn of hoeveel onbetaalde rekeningen we hebben, het vinden van bereidwillige minnaars om mee te spelen is voor hem een prioriteit.”

"Ik was in shock nadat iemand heel agressief werd"

De dame vraagt zich echter af of dit een goede manier is om verder te gaan. “De eerste keer dat hij voorstelde om vreemden op te pikken, voelde ik me opgewonden en geïntrigeerd. Ik dacht dat het allemaal een grote grap was. Ik was jonger en een soort waaghals,” zegt ze.

“Onlangs zijn de dingen echter lelijk geworden toen een ‘verovering’ door het lint ging. Hij wilde veel meer. Hij was gewelddadig en agressief en begon onze spullen kapot te maken. Hij wilde meer geld, en mijn vriend moest hem zijn horloge, geld en mijn sieraden geven om hem eruit te krijgen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties