Man onthult hoe hij maar liefst 140 kilo verloor: "Toen ik dat merkte, geraakte ik steeds meer gemotiveerd" Stories
Man onthult hoe hij maar liefst 140 kilo verloor: "Toen ik dat merkte, geraakte ik steeds meer gemotiveerd"
Stories

Man onthult hoe hij maar liefst 140 kilo verloor: "Toen ik dat merkte, geraakte ik steeds meer gemotiveerd"

Een man die ooit 240 kilo woog, is er in geslaagd om maar liefst 140 kilo af te vallen. Blake Gauthier besloot zijn leven drastisch te veranderen na een ingrijpend incident. In 2018 kreeg hij een hartaanval, wat voor hem het keerpunt was om zijn ongezonde gewoonten achter zich te laten en te kiezen voor een gezondere levensstijl. En met succes!

Hartaanval en vertraagd herstel

Blake had eerder al een indrukwekkend resultaat geboekt door 150 kilo af te vallen, maar hij viel helaas terug in zijn oude patronen en kwam weer aan, totdat hij opnieuw 240 kilo woog. De hartaanval in 2018 maakte hem duidelijk dat hij opnieuw actie moest ondernemen. Dit keer was het proces moeilijker, aangezien hij door de hartaanval interne schade had opgelopen, waaronder gescheurde spieren, wat zijn herstel vertraagde.

(lees verder onder de afbeelding)

Desondanks gaf Blake niet op. Zodra hij voldoende was hersteld, begon hij weer rustig te bewegen, door bijvoorbeeld simpele wandelingen te maken. Toen hij de eerste resultaten begon te zien, raakte hij gemotiveerd om door te gaan. “Toen ik afviel en mijn lichaam zag veranderen, werd ik steeds meer gemotiveerd om verder te gaan."

"Ik onderzocht hoe mijn lichaam reageert op inspanning"

"Ik begon te onderzoeken hoe mijn lichaam reageert op inspanning, en ik slaagde erin om mijn lichaam te vormen zoals ik het wilde,” vertelt hij in een interview. Inmiddels is Blake 140 kilo lichter en zijn buikspieren zijn weer zichtbaar, wat zijn indrukwekkende lichaamstransformatie compleet maakt."

(Bron: Gewoon voor Hem)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties