"Ik werkte als verpleegster maar heb nu een iets pikantere job. Mijn inkomen is verdrievoudigd!" Stories
"Ik werkte als verpleegster maar heb nu een iets pikantere job. Mijn inkomen is verdrievoudigd!"
Stories

"Ik werkte als verpleegster maar heb nu een iets pikantere job. Mijn inkomen is verdrievoudigd!"

Een verpleegster dien startte met een OF-account heeft onthuld hoeveel geld ze heeft verdiend slechts één jaar na de lancering van haar pagina. Als het idee om lid te worden van het platform niet minstens één keer door je hoofd is gegaan, ben je waarschijnlijk aan het liegen, vooral gezien het enorme verdienpotentieel dat voor het grijpen ligt. Adele Raines - een spoedafdelingsverpleegster en doctoraatsstudente - is er zeker voor gegaan door haar 'schoonheid en hersenen' te gebruiken om het afgelopen jaar een aanzienlijk bedrag binnen te halen.

Ze acteert onder de naam 'That ER Nurse' en is onlangs heel eerlijk geweest over hoeveel ze verdient op het platform en ze is het bewijs dat een niet-bekendheid het ook heel goed kan doen op het volwassenenplatform. Adele zegt dat ze twee pagina's heeft op haar OF en beide worden gebruikt om verschillende inhoud te uploaden. "Ik heb mijn pagina met pay-per-view inhoud waar ik geen berichten verstuur. Het is eigenlijk alleen een opslagplaats voor al mijn pay-per-view inhoud," legde ze uit in een video die vorig jaar op YouTube werd geüpload.

Inkomsten

"Gratis om je te abonneren, maar je moet betalen om de inhoud te ontgrendelen. Er is die pagina en dan is er mijn hoofd OF-pagina, waar je betaalt om je te abonneren. Je kunt me rechtstreeks berichten sturen, je krijgt dagelijks berichten, en ook veel voordelen. Zoals een gereduceerde pay-per-view inhoud, gratis video's elke maand als je opnieuw abonneert etc. etc. Dit zijn mijn twee verschillende pagina's, dus mijn inkomsten zijn het gecombineerde totaal tussen die twee."

Voor de periode van 27 juni 2022 tot 30 juni 2023, onthulde Adele dat haar bruto-inkomsten - vóór OF 20 procent in mindering bracht - een enorm bedrag van ongeveer 100.000 euro waren, voor de twee pagina’s samen. Niet slecht, toch? Adele vertelde dat ze in 2022 begon te werken op OF als een manier om haar studieleningen af te betalen. Adele legde ook uit hoe belangrijk het voor haar was om een pseudoniem te gebruiken in plaats van haar echte naam op OF.

(lees verder onder de video)

"Het is hard werken"

"Je moet daar ook over nadenken voordat je er een begint," ging ze verder. "Als je niet wil dat andere mensen in je leven erachter komen, als je angst hebt dat dit voor problemen gaat zorgen, gebruik dan zeker niet je eigen naam. Want het is het niet waard. Ook is het veel werk, vergeet dat niet. Velen die starten, denken dat het gewoon wat foto’s en video’s maken is, maar het is veel meer van dat.” Beelden van op de OF van Adele kunnen we jullie helaas niet tonen, maar ook op haar Instagram is het plezant. Kijk maar even mee…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties