"Ik werd wereldberoemd door mijn gigantische 'achtergevel', maar haters zeggen dat ik nooit een man zal vinden" Stories
"Ik werd wereldberoemd door mijn gigantische 'achtergevel', maar haters zeggen dat ik nooit een man zal vinden"
Stories

"Ik werd wereldberoemd door mijn gigantische 'achtergevel', maar haters zeggen dat ik nooit een man zal vinden"

Steph Orshiri, beroemd om haar gigantische 'achtergevel', heeft uitgehaald naar haters die teleurgesteld lijken te zijn over het feit dat ze een liefdevolle familie heeft die haar carrière als 'pikant' model steunt.

"Ik wil me settelen"

Het 30-jarige OF-model uit Ontario, Canada, verdient een fortuin door haar 'zandloperfiguur' online te tonen. Onlangs gaf ze echter aan dat ze zich wil settelen en moeder en huisvrouw wil worden. De video kreeg echter veel negatieve reacties van mensen die beweerden dat haar X-rated carrière, waarmee ze miljoenen heeft verdiend, haar de kans op een echtgenoot heeft gekost.

Een criticus schreef: "Keuzes maken heeft gevolgen — als je het ene kiest, verlies je de kans op het andere." Maar het model reageerde met een nieuwe video, die meer dan 1.000 likes kreeg, waarin ze beweert dat ze al getrouwd is. Steph benadrukt ook dat haar familie en haar echtgenoot haar carrièrekeuze volledig steunen.

"Ik heb een echtgenoot en die steunt me volledig!"

Ze legde uit: "Als sekswerker is dit het nummer één wat boze, gefrustreerde mannen tegen me zeggen. Zoiets als: 'Ja, je verdient nu geld. Ja. Geniet ervan. Het zal niet lang duren en je zult voor de rest van je leven eenzaam zijn.' Ik weet dat dit moeilijk te horen zal zijn voor al die haters, maar ik ben getrouwd."

"Ik ben gelukkig getrouwd en ik heb een geweldig ondersteuningssysteem om me heen. Geweldige familie, geweldige vrienden, ik ben heel gezegend in mijn leven. "Niemand in mijn leven heeft me veroordeeld voor wat ik doe. Het is eigenlijk precies het tegenovergestelde geweest. Ze zeggen: je hebt deze unieke kans, maak er het beste van." Mooie boodschap, nietwaar? Hieronder vind je nog wat bijzonder beeldmateriaal van Steph...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties