Dasha is 30 en nog steeds op zoek naar de ware: "Veel mannen vinden mij al te oud om te daten" Stories
Dasha is 30 en nog steeds op zoek naar de ware: "Veel mannen vinden mij al te oud om te daten"
Stories

Dasha is 30 en nog steeds op zoek naar de ware: "Veel mannen vinden mij al te oud om te daten"

Model Dasha Daley heeft teruggeslagen naar haters die vinden dat ze ‘niet te daten’ is vanwege ‘te veel bagage’ als een alleenstaande dertiger. Dasha is op zoek naar de ware, maar zegt dat mannen haar niet serieus nemen vanwege haar leeftijd.

De moeilijkheden van daten na je 30e

De OF-sensatie uit Perth verdeelde haar fans toen ze een video plaatste over de moeilijkheden van daten na je dertigste, waarin ze beweerde dat ze voornamelijk getrouwde mannen, ‘f**k boys’ of jonge mannen aantrekt die niets serieus zoeken. Haar clip ging viraal met duizenden likes en ontketende een debat onder de kijkers.

Eén persoon reageerde: "Dit is zo waar!! Ik ben 54, en hetzelfde geldt voor mij! Plus oude mannen ook. Ik heb de hoop opgegeven," terwijl een ander beaamde: "Het is niet beter aan deze kant van de medaille." Niet iedereen was echter ondersteunend, met één opmerking: "We weten waarom ze hen leuk vinden, maar oudere vrouwen komen 9 van de 10 keer met veel bagage. Niet de moeite waard, jongens."

5 adult actress recalls most awkward one night stand that lasted seconds

"Het is de bagage die we allemaal nodig hebben!"

Dasha sloeg terug met een ondeugende reactie en plaatste een nieuwe video waarin ze knuffelt met haar hond, die ze gekscherend ‘de bagage’ noemt waarmee ze opgescheept zit. Haar trouwe TikTok-volgers sprongen voor haar in de bres, met één reactie: "Dat is geen bagage! Dat is een viervoetige beste vriend!" Een ander prees: "Dasha is het waard." Een derde fan schreef: "Dat is bagage die we allemaal nodig hebben."

Dasha is 30 en nog steeds op zoek naar de ware: "Veel mannen vinden mij al te oud om te daten"

Zeer specifieke content

Dasha Daley staat bekend om het maken van "looner fetish"-content, waarbij ze X-rated video’s maakt met ballonnen, waarmee ze zo’n 200 tot 300 dollar per video verdient. Maar af en toe plaatst ze een iets pikantere tape met een ‘echte’ partner. De natuurster deelde eerder op sociale media dat haar meest recente content is opgenomen met een man die ze net had ontmoet tijdens hun eerste date. Ze nam hem mee naar huis voor een spannend avontuur en besloot hem te vragen of ze een camera mocht opzetten om het vast te leggen. En van het ene kwam het andere…

(Bron: Daily Star - Afbeeldingen: Instagram Dasha Daley)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties