"Als mijn buren van bil gaan, luister ik mee en plezier ik mezelf met mijn pikante speeltjes. Is dit normaal?" Stories
"Als mijn buren van bil gaan, luister ik mee en plezier ik mezelf met mijn pikante speeltjes. Is dit normaal?"
Stories

"Als mijn buren van bil gaan, luister ik mee en plezier ik mezelf met mijn pikante speeltjes. Is dit normaal?"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun intieme leven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een vrouw die haar oor al eens te luisteren legt bij de buren...

“Onze hitsige nieuwe buren hebben me doen inzien hoe zielig en futloos ons eigen intieme leven is,” begint de vrouw. “Het is een lief jong koppel. Ze gaan naar de sportschool, zijn fit, grappig en aanhankelijk. Ze zijn ook ontzettend actief op seksueel gebied. Ik werk thuis en zij ook. Elke dag om 13:00 uur gaan ze naar hun slaapkamer en gaan dan helemaal los. Het raam staat altijd open en het lijkt ze niet te interesseren wie hen kan horen.”

"Ik kan mezelf echt niet bedwingen"

“Ik word er zo opgewonden van dat ik mijn favoriete speeltje moet pakken en onder mijn eigen dekbed kruip. Alleen al door naar hen te luisteren terwijl ze genieten, word ik teruggebracht naar mijn jongere jaren en voel ik me zoals nooit tevoren. Hun slaapkamer grenst aan de mijne. Laatst waren ze buiten aan het rotzooien in hun hottub – drinkend en aan het dollen. Ik hoorde ze giechelend de trap op gaan en ik kroop in mijn bed zodat ik ze beter kon horen.”

“Zij schreeuwde en hij riep de meest expliciete dingen die ik ooit heb gehoord. Het was geweldig. Ik was helemaal meegevoerd en bevredigde mezelf. Mijn partner noemde me een voyeur omdat ik meeluisterde, maar ik kon mezelf niet bedwingen. Ze houden duidelijk van speeltjes en rollenspellen, want als ik een glas tegen de muur houd, hoor ik gezoem en acteerwerk. Hun bed bonst zo hard dat ik echt bang ben dat ze door de muur gaan breken. Ze zijn mooi en vrij, en ik benijd hen om hun zelfvertrouwen en intieme vrijheid.”

“Ik vind mijn eigen intieme leven nu saai”

“Het probleem is dat mijn eigen intieme leven nu saai en alledaags lijkt in vergelijking. Voor ze hier kwamen wonen, dacht ik dat mijn partner en ik het wel goed hadden, maar nu ik hoor wat zij doen, voel ik me tekortgedaan en teleurgesteld. Ik beschouw mezelf niet als ‘over de datum’. Waarom kan ik niet weer net zoveel plezier hebben als zij?” Zoals steeds had Jane wel wat te zeggen: “Waarom kan je samen met je partner geen plezier beleven met je speeltjes? Misschien is dat de manier om weer spannendere tijden te beleven.”

“Deze nieuwe energie is juist goed!”

“Wees proactief en probeer wat pit terug in je relatie te brengen, want het is nooit te laat. Het klinkt alsof je levendige buren je libido een broodnodige oppepper hebben gegeven. Als jij en je partner gemakzuchtig en lui zijn geworden in bed, is deze nieuwe energie toch juist goed? Er is geen leeftijdsgrens voor plezier hebben,” besluit Jane.

(Bron: Daily Star – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties