Hoe zit het nu tussen Courtois en bondscoach Tedesco? De Real-doelman geeft zelf een woordje uitleg Sport
Hoe zit het nu tussen Courtois en bondscoach Tedesco? De Real-doelman geeft zelf een woordje uitleg
Sport

Hoe zit het nu tussen Courtois en bondscoach Tedesco? De Real-doelman geeft zelf een woordje uitleg

Thibaut Courtois kondigde in augustus aan dat hij niet meer beschikbaar is voor de nationale ploeg, althans niet zolang Domenico Tedesco bondscoach is. Een conflict over de aanvoerdersband ligt aan de basis van de breuk tussen Courtois en Tedesco.

Keert Courtois ooit terug naar de Rode Duivels?

Het meningsverschil is nooit opgelost en zal naar verwachting ook niet meer worden bijgelegd. Courtois heeft duidelijk aangegeven dat hij niet zal terugkeren naar de Rode Duivels zolang de Duitser de leiding heeft.

Tijdens de inhuldiging van een Belgian Red Court in Bilzen herhaalde hij dit nogmaals. “Natuurlijk mis ik het wel, ik heb altijd graag voor België gespeeld,” vertelde de doelman van Real Madrid aan Het Laatste Nieuws. “Maar op dit moment is het een afgesloten hoofdstuk.”

"We zien wel wat de toekomst brengt"

Toch lijkt Courtois nog te hopen op een waardig afscheid. “We zien wel wat de toekomst brengt. Ik hoop natuurlijk op een mooi afscheid, maar we zullen zien of en wanneer dat mogelijk is.” Dat de Belgische keeper ooit zou terugkeren als Tedesco ontslagen wordt of zelf opstapt, is dus zeker niet uitgeloten. Wordt dus zeker nog vervolgd!

(Bron: Het Laatste Nieuws - Intropic: YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties