Stace en Ty helpen koppels om hun leven tussen de lakens een boost te geven: "Iedereen maakt dezelfde fout!"

Zoals het oude gezegde luidt: als het om liefde en romantiek gaat, moet je de vonk levend houden. En één kop^pel heeft hier geen problemen mee dankzij hun bijzondere job. Stace (31) en Ty (44) weten een ding of twee over hoe je relaties kunt oppeppen. Het stel, afkomstig uit Nieuw-Zeeland, is intimititeitscoach en werkt samen om andere koppels te helpen met intimiteit en relaties.

Werken aan mindset en zelfvertrouwen

Ze hebben ook een academie genaamd ‘Under the Sheets’, met allerlei cursussen, en ze hebben geweldige recensies van klanten die baat hebben gehad bij hun advies. Ze zijn beiden al een aantal jaren coach. Stace werkte met vrouwen aan hun mindset en hun zelfvertrouwen over hun lichaam. Haar doel was om hen te helpen hun intimiteit en zelfvertrouwen in de slaapkamer te omarmen. Ze ontdekte al snel dat wanneer hun zelfvertrouwen toenam, hun relaties verbeterden en hun zin in intimiteit terugkwam, dus dit onderwerp heeft haar altijd geïnteresseerd.

Ty, aan de andere kant, hielp mannen om hun gezondheid en lichaam te transformeren, specifiek mannen boven de 35 jaar. Door samen te werken met mannen om hun hormonen, dieet en fysieke gezondheid te optimaliseren, merkte hij al snel dat dit leidde tot enorme verbeteringen in hun relaties en seksuele prestaties. In een recent interview sprak het koppel over hoe samenwerken hun eigen leven tussen de lakens heeft verbeterd. Ze gaven ook enkele aanbevelingen over hoe mensen hun tijd in de slaapkamer kunnen verbeteren.

Intimiteitscoaching

Ze zeiden: "In de afgelopen 18 maanden zijn we allebei meer gaan focussen op intimititeitscoaching. Bij onze eigen klanten zagen we hoeveel hun algehele leven verbeterde wanneer hun intimiteit en relatie verbeterde, maar er waren geen mainstreambronnen voor mensen om begeleiding te zoeken op het gebied van intimiteit en verbetering daarvan. "De reden dat we zijn begonnen, is omdat het zo taboe is om er überhaupt over te praten, en we willen dit normaliseren. We willen dat educatie over intimiteit zo mainstream mogelijk wordt, zodat koppels toegang hebben tot bronnen, cursussen en bruikbare tools die niet vaag zijn en niet om de hete brij heen draaien.

"Wij geloven dat relaties gedijen wanneer individuen tevreden zijn op het vlak van intimiteit en de relatie epische intimiteit heeft,” klonk het nog. En als je je afvraagt of het koppel zelf doet wat ze prediken: ja, dat doen ze zeker. Ze zeggen dat ze nooit een tool of techniek zouden aanbevelen die ze niet zelf grondig hebben getest en effectief hebben bevonden in het behouden van de ongelooflijke intimiteit in hun eigen relatie. Ze hebben een diepe toewijding om intimiteit te verbeteren, wat betekent dat ze uitzonderlijk open zijn naar elkaar toe.

"Na een tijd kan het saai worden..."

Stace en Ty geloven dat het cruciaal is om voortdurend nieuwe dingen uit te proberen met je partner, dus ze zorgen ervoor dat ze dit zelf ook doen. Ze vermeldden ook dat intimiteit na een tijdje een beetje saai kan worden, wat een grote impact kan hebben op relaties. Maar je hoeft niet vast te blijven zitten als je tegen een muur aanloopt. "Je leven in de slaapkamer wordt een gewoonte en krijgt geen prioriteit meer", zeiden ze. "Het wordt iets dat aan het eind van de dag plaatsvindt, als er nog tijd en energie is, wat vaak niet het geval is. Het wordt uitgesteld tot 'morgen', maar morgen komt niet.”

"Probeer nieuwe dingen!"

"Wanneer je al jaren, soms decennia, met dezelfde persoon bent, is het waarschijnlijk dat geen van beiden iets nieuws heeft geleerd in de slaapkamer omdat je niets anders ervaart. Dus dezelfde bewegingen, posities en technieken worden saai en verliezen hun spanning." Als je ooit het gevoel hebt dat je wat pit moet toevoegen in de slaapkamer, zijn er dingen die je kunt doen. Het koppel zei dat er eenvoudige manieren zijn om de passie aan te wakkeren – je moet alleen bereid zijn om nieuwe dingen te proberen.

Ze vervolgden: "Blijf jezelf seksueel ontwikkelen, maak van intimiteit een prioriteit en praat er vaak over. Dit zijn precies de redenen waarom we ‘Under the Sheets’ zijn begonnen, zodat koppels in langdurige relaties samen nieuwe vaardigheden en technieken konden leren om het heet te houden in de slaapkamer. Hoe opener de communicatie over intimiteit, fantasieën en behoeften, hoe beter alles in de slaapkamer wordt en dan blijf je niet zitten met onvervulde verlangens."

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen