"Mijn moeder heeft liever dat ik met wildvreemden van bil ga, dan dat ik mijn nieuwe gevaarlijke job uitoefen" Stories
"Mijn moeder heeft liever dat ik met wildvreemden van bil ga, dan dat ik mijn nieuwe gevaarlijke job uitoefen"
Stories

"Mijn moeder heeft liever dat ik met wildvreemden van bil ga, dan dat ik mijn nieuwe gevaarlijke job uitoefen"

Een ‘natuurster’ zegt dat haar moeder zich meer op haar gemak voelt met haar werk voor de camera dan met haar nieuwste carrièrestap. Tina Snows, 26 jaar oud, stapte vorig jaar over naar influencer-boksen en heeft al twee kampioensriemen op haar naam staan. Maar de sociale media-ster uit Dublin vertelt dat haar familie niet zo blij is met het feit dat ze zichzelf in gevaar brengt door de ring in te gaan.

"Mijn moeder was echt bang"

Haar eerste gevecht was tegen collega-contentmaker Meghan O'Neill, en haar moeder was bijna te bang om haar aan te moedigen. In een gesprek met de Daily Star zei Tina: "Het grappige is dat mijn moeder zei: ‘Ik zie je liever natuurfilmpjes maken dan boksen’. Ze is er erg nerveus over en zelfs om haar te overtuigen om naar het gevecht te komen, twijfelde ze. Het is goed uitgepakt, maar er is altijd een kans dat het minder goed afloopt. Ik kan verliezen, knock-out gaan of gewond raken.”

"Ze weten dat ik de juiste keuzes maak"

“Het is zorgwekkend voor mijn vrienden en familie, maar ze vertrouwen erop dat ik weet wat ik doe en dat ik in alle aspecten van mijn leven de juiste keuzes maak,” ging ze verder. Tina vergeleek influencer-boksen ook met het werk in de ‘volwassen’ industrie en legde de gevaren van beide carrières uit. "Er zijn risico's bij beide," zei ze. "In de volwassenindustrie kun je per ongeluk een SOA oplopen, maar bij boksen kun je een blauw oog krijgen. Natuurfilmpjes maken en geweld vallen onder dezelfde categorie: ze zijn allebei intens op hun eigen manier en ik denk niet dat het ene makkelijker is dan het andere."

"Ik wordt vaak niet serieus genomen"

Hoewel haar moeder haar pikante carrière accepteert, vertelde Tina eerder dat anderen haar hierdoor niet serieus nemen. Ze zei dat ze voortdurend geseksualiseerd wordt en onthulde zelfs de ontmoedigende berichten van fitnessvrienden. Over hoe ze beoordeeld wordt in de sportwereld zei ze: "Omdat ik ‘Alleen voor Fans’ doe, nemen mensen me niet serieus in het boksen. Ik werd online heel populair door me op een bepaalde manier te presenteren. Maar nu ik andere projecten aanpak, zien mensen me nog steeds niet als een echt mens. Ze zien me als een soort van lustobject en proberen me klein te maken omdat ik knap en succesvol ben.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties