Sara (25) ging met vader naar voetbalmatch: "Het was saai, en tijdens de rust ging ik met een fan van bil in de toiletten!"

The place to be voor bijzondere verhalen is natuurlijk Reddit. Zo vertelde een anonieme dame (25) daar recent hoe ze voor het eerst met haar vader naar een voetbalwedstrijd ging, maar onder de rust in de toiletten belandde voor een ‘stomende sessie’…

"Ik zag dat hij een oogje op me had..."

De dame, laten we ze Sara noemen, vertelde dat, terwijl haar team moeite had om te scoren, één echtgenoot dat zeker niet had toen de scheidsrechter na 45 minuten voor rust floot. “Mijn vader was al lang aan het zeuren om eens mee te gaan naar een match van zijn favoriete team Derby County,” vertelde Sara. “En dus gingen we samen kijken naar de match tegen Norwich in de Championship.”

Hoewel de uitslag niet was wat ze wilden – Derby verloor met 3-2 – zegt Sara dat ze in ieder geval één gelukkige supporter heeft opgebeurd. “Ik verveelde me eigenlijk een beetje en liep tijdens de rust gewoon wat door het stadion,” zei ze. “Op een bepaald moment geraakte ik in gesprek met een getrouwde man. Ik zag meteen dat hij een oogje op mij had. Hij zei me dat zijn vrouw lui geworden was tussen de lakens en hij best wel een verzetje kon gebruiken.”

"Hij ging als een beest tekeer!"

En zo kwam van het ene het andere, en nog voor de ref de tweede helft op gang floot, was de klus geklaard. “Hij ging als een beest tekeer!” vertelde Sara. “Het was duidelijk dat hij thuis niet kreeg wat hij wilde. Voor hij weer in de menigte verdween, gaf hij me nog zijn nummer. Maar ik heb hem nooit gebeld en ook nooit meer gezien. Ik wil geen huwelijksbreker zijn, ik zocht gewoon wat vertier tijdens de rust van een voetbalmatch”

Toen ze terug was bij haar vader, vroeg die waar ze had gezeten. “Ik zei hem dat ik een vriendin was tegengekomen en we samen een biertje hadden gedronken. De waarheid? Nee, daar was hij niet klaar voor denk ik. Weet je, mannen houden van voetbal en ik hou van mannen. Dus ik ga in de toekomst nog meer wedstrijden bijwonen. Voetbalstadions zijn de perfecte plek voor mij om echtgenoten met luie vrouwen tegen het lijf te lopen!”

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen