'Natuurster' Grace onthult het meest waanzinnige verzoek dat ze ooit kreeg van een fan: "Drie bruggen te ver!"

Een natuurster heeft enkele uitdagingen onthuld die ze heeft ondervonden in de datingwereld - en die zijn niet per se toe te schrijven aan de aard van haar werk. Grace, die op sociale media bekend staat als Grace Wears Lace, is een 27-jarige Australische content creator en heeft tot nu toe een indrukwekkend bedrag verdiend. In haar eerste jaar op OF haalde Grace maar liefst 1 miljoen euro binnen en verdient nu consequent vijf cijfers per maand met het maken van volwassen content.

Tot nu toe heeft Grace haar geld geïnvesteerd in onroerend goed en beschikt ze over een indrukwekkende vastgoedportefeuille van 2 miljoen euro. Ze bezit naar verluidt drie huizen. Met haar financiële succes in gedachten kan dit blijkbaar problemen veroorzaken voor Grace als het gaat om daten - potentiële partners verwachten vaak dat de miljonair de rekening betaalt. "Ik had onlangs een match met een man op Hinge, waar we een tijdje heen en weer chatten en uiteindelijk een date organiseerden," deelde Grace.

"Ze willen dat ik hun sugar mummy ben!"

"Om het gesprek van de app af te halen, gingen we verder op mijn Instagram en zijn hele houding veranderde zodra hij zag dat ik OF deed. Hij begon me screenshots te sturen van kleding, parfums en zelfs zijn droomauto ter waarde van 120.000 euro die hij wilde, en maakte een beledigende grap dat hij wilde dat ik zijn nieuwe 'sugar mummy' zou zijn. Ik heb de date heel snel afgezegd en heb nooit meer met hem gesproken." Grace vertelde aan news.com.au dat dit het 'wildste' was dat een man haar had voorgesteld.

"Hij wilde nog steeds dat ik alles betaal"

Hoewel ze niet bereid is haar geld uit te geven aan potentiële dates, heeft Grace eerder een ex 10.000 euro per maand betaald op voorwaarde dat hij content met haar zou maken (als je begrijpt wat we bedoelen). Grace onthulde: "In een eerdere relatie betaalde ik mijn partner minstens 10.000 euro per maand om OF-content met mij te maken, zodat hij zijn reguliere baan kon opzeggen." Ondanks dat hij een behoorlijk salaris verdiende, wilde hij nog steeds dat Grace alle rekeningen betaalde.

"Veel mannen hebben deze houding"

Ze zei: "Er was nog steeds de verwachting dat ik zou betalen voor diners, vakanties en dure cadeaus vanwege mijn inkomen. En het is duidelijk een houding die veel mannen hebben!" Het is niet ongewoon voor OF-sterren om veel geld te verdienen op het platform, waarbij velen ervoor kiezen hun 9-tot-5 jobs op te zeggen ten gunste van het maken van content. Een voorbeeld is Isla Moon, die haar jaarsalaris in slechts 48 uur op het platform verdiende. Ze had eerder gewerkt als parttime labcoördinator en onderzoeksassistent en heeft ook een graad in psychologie en neurowetenschappen. Van een lonende carrièreswitch gesproken!

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen