"Ik ging al naar bed met meer dan 50 mannen én vrouwen, maar kwam nooit klaar. Zelf doe ik het in 5 seconden!" Stories
"Ik ging al naar bed met meer dan 50 mannen én vrouwen, maar kwam nooit klaar. Zelf doe ik het in 5 seconden!"
Stories

"Ik ging al naar bed met meer dan 50 mannen én vrouwen, maar kwam nooit klaar. Zelf doe ik het in 5 seconden!"

Een anonieme vrouw heeft in een populaire Twitter-thread onthuld dat ze nog nooit een hoogtepunt heeft gehad tijdens haar bedavonturen - ondanks dat ze met ongeveer 50 mannen en vrouwen heeft geslapen. Dat klinkt niet echt fijn…

Veel vrouwen geven toe dat ze moeite hebben om klaar te komen met een partner in bed. Echter, deze dame vertelde dat ze letterlijk nog nooit een hoogtepunt had tijdens het rampetampen. Ondanks dat ze zowel met mannen als vrouwen in de koffer is gedoken, ging de vrouw online om te vertellen dat niemand haar ooit heeft laten klaarkomen.

"Niet één persoon is erin geslaagd!"

Dit terwijl ze beweert dat ze zichzelf wel in vijf seconden kan laten klaarkomen door zelfbevrediging. De vrouw deelde haar onthulling op het populaire Twitter-account @Fesshole. Op dit account delen mensen anoniem hun ‘diepste geheimen en donkerste gedachten’. Ze schreef: "Niemand heeft me ooit laten klaarkomen. Ik ben een vrouw die met heel wat mannen én vrouwen naar bed is geweest en niet één persoon is erin geslaagd.”

"Ik kan gewoon niet klaarkomen tijdens de daad, maar kan het zelf wel in 5 seconden laten gebeuren,” ging ze verder. "Ik weet niet of die 50 mensen slecht zijn in bed of dat ik gewoon heel goed ben in mezelf plezieren." De tweet is sindsdien viraal gegaan - met meer dan een miljoen views. Iemand vertelde de vrouw dat ze moet wachten op de juiste persoon, en schreef: "Meid, ik beloof je dat je op een dag 'de ware' zult vinden." Veel anderen vertelden de vrouw echter dat ze aan haar communicatievaardigheden moest werken.

"Jij bent zelf het probleem..."

"Het geheim is communicatie - communiceer met je partner wat jou opwindt, laat het ze zien, gebruik speeltjes, dan zullen ze er beter in worden," schreef iemand. Een ander voegde toe: "Communiceer en/of illustreer - het maakt een groot verschil. Help hen jou te helpen!"

Veel anderen waren het erover eens dat de vrouw zelf het probleem was, zoals iemand schreef: "Jij bent de constante factor hier..." Een ander voegde toe: "Waarschijnlijk ontspan je niet genoeg bij hen, dus het ligt zeker aan jou."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties