Moeder van drie krijgt kritiek op haar bikinifoto's en slaat terug door... helemaal zonder kleren te poseren (foto's) Stories
Moeder van drie krijgt kritiek op haar bikinifoto's en slaat terug door... helemaal zonder kleren te poseren (foto's)
Stories

Moeder van drie krijgt kritiek op haar bikinifoto's en slaat terug door... helemaal zonder kleren te poseren (foto's)

Een moeder heeft van zich laten horen na kritiek op haar lichaam door… zich te ontdoen van al haar kleren. Sarah Nicole Landry heeft maar liefst twee miljoen Instagram-volgers en is gepassioneerd over het promoten van body positivity. Haar eerlijke benadering van het omarmen van elke beweging en putje in haar huid heeft haar fans over de hele wereld opgeleverd.

Maar niet iedereen is aardig tegen haar geweest; wrede internetpesters zijn er snel bij om harde opmerkingen te maken over haar lichaam. Recent probeerde een internet-trol haar naar beneden te halen door te schrijven: "Met een beetje werk kan dat lichaam wel strakker worden, maar nu wordt haar verteld dat ze al mooi is."

"We zijn geen objecten"

Maar Sarah laat zich niet zomaar klein krijgen. De moeder sloeg terug door zich letterlijk bloot te geven. Ze trok haar kleding uit om gans haar lichaam te laten zien en bewees dat ze niets hoeft te veranderen om zich fantastisch te voelen. De influencer schreef: "Je hebt dit waarschijnlijk geschreven omdat vrouwen jou zijn getoond en afgebeeld als objecten om te verlangen, en niet als volledige mensen met eigen verlangens en een heel leven buiten het imponeren van mannen.”

"Waarschijnlijk ben je gehersenspoeld"

"Je hebt dit waarschijnlijk geschreven omdat je net als ik bent opgegroeid in dezelfde maatschappij die jou en mij leerde dat er maar één acceptabel lichaamstype was dat gevierd mocht worden of als mooi werd beschouwd. Eerlijk gezegd denk ik dat je gehersenspoeld moet zijn om te geloven dat schoonheid zo beperkt zou kunnen zijn. Maar weet je, ik ben daar al geweest. Leven in dat geloofssysteem waarin mooi zijn betekende dat je lichaam hard, strak en klein moest zijn."

Een duidelijke boodschap, nietwaar? Hieronder enkele van de foto’s die Sarah deelde op Instagram:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties