"Mijn vriend en ik zijn verslaafd, we gaan zo hard en veel van bil dat ons huis eronder lijdt. We breken echt alles af!" Stories
"Mijn vriend en ik zijn verslaafd, we gaan zo hard en veel van bil dat ons huis eronder lijdt. We breken echt alles af!"
Stories

"Mijn vriend en ik zijn verslaafd, we gaan zo hard en veel van bil dat ons huis eronder lijdt. We breken echt alles af!"

Een vrouw beweert dat haar constante goesting “haar huis verwoest” omdat zij en haar partner maar niet kunnen stoppen met rampetampen. De anonieme vrouw vertelde onlangs over de kwestie op Reddit, waar ze hoopte dat mensen haar advies konden geven. Ze merkte op dat zij en haar partner “niet bepaald klein zijn”, want ze zijn beiden 1m80 en wegen allebei ongeveer 85 kilo. Ze hebben allebei een hoge slaapkamer-drive en duiken soms wel acht keer per dag in de koffer. Hola!

Het koppel doet het naar eigen zeggen minimaal twee keer per dag. Hoe ideaal het voor sommigen ook lijkt, ze geeft toe dat het “een ravage” heeft aangericht in hun appartement. Ze braken een bed af binnen twee maanden nadat ze samenwoonden en sloegen ook een gat in de muur. Ze braken ook bijna de rugleuning van een zetel af en ontdekten onlangs dat het frame van het bed ook door het tapijt heen was gegaan. Dit heeft zowel het tapijt als een paar van de houten planken eronder vernield.

"Help ons, voor we alles met de grond gelijk maken"

Nu zit ze in een lastig parket, omdat ze niet weet wat ze kan doen om de dingen te repareren en te voorkomen dat dit soort incidenten weer gebeuren. In het bericht schreef ze: “Ik heb geprobeerd de kleine plastic vloerbeschermers op het bed te leggen. Hierdoor glijdt het overal heen en we eindigen met lachen en zingen van 'a whole new world' toen we door de kamer klauterden. De vloer is geen optie, we hebben allebei een slechte rug door het werken. Onze lichamen zijn er ook gewoon niet naar gebouwd.”

“Gelukkig heb ik een heel goede vriend die een ijzerwinkel heeft, en die heeft me echt geholpen door me te leren hoe ik reparaties moet uitvoeren. Maar ik zou graag willen weten of iemand tips of trucs heeft om hiermee om te gaan - aanbevelingen voor sterke bedden, wat dan ook, alsjeblieft, voordat we ons flatgebouw platgooien.” Een paar mensen reageerden snel met hun gedachten en één persoon adviseerde om te investeren in steviger meubilair. Hij of zij schreef: “Ik kan me niet voorstellen dat een kwaliteitsbed zelfs in de meest passionele momenten kapot zou gaan…”

"Ga voor staal in plaats van hout"

“Mijn vrouw en ik zijn allebei lang en gespierd,” ging het verder. “Soms kraakt er eens iets, maar iets kapotmaken? Nee, dat deden we nog niet. Maar we hebben dan ook veel betaald voor ons bed, wetende dat we er veel kilometers op zouden maken. Als je een eigen huis hebt, overweeg dan staal in plaats van hout.” Een ander zei: “Mijn man en ik zijn net zo energiek - we hebben twee bedframes gebroken (eentje hebben we zelfs verstevigd) voordat we een stalen bedframe vonden. Dus dat is mijn suggestie - investeer in staal en blijf plezier maken!”

Ondertussen antwoordde een derde: “Meisje kijk, realiseer je gewoon dat je je waarborg niet terugkrijgt. Ik bedoel dit op de liefste manier. Je kunt ook kijken naar pikante meubels.” De vrouw leek zich echter niets aan te trekken van haar borg. Ze zei zelfs dat het “haar minste zorg” was. Ze zei dat ze gewoon niet graag in een ‘kapot’ appartement woont en dat ze graag wat respect voor haar woning wil tonen. Ze merkte ook op dat ze gaat kijken of ze wat specifiek meubilair kan kopen om het probleem op te lossen.

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties