"Ik verloor mijn maagdelijkheid aan mijn oudere vriend. Door wat hij daarna deed, was ik compleet in shock!" Stories
"Ik verloor mijn maagdelijkheid aan mijn oudere vriend. Door wat hij daarna deed, was ik compleet in shock!"
Stories

"Ik verloor mijn maagdelijkheid aan mijn oudere vriend. Door wat hij daarna deed, was ik compleet in shock!"

Iedereen wil dat hun eerste 'intieme' ervaring goed verloopt. Echter, een 20-jarige vrouw onthulde dat ze geschokt was door wat haar vriend kort nadat ze haar maagdelijkheid aan hem verloor, deed. In plaats van hen dichter bij elkaar te brengen en een band te creëren, onthulde de vrouw dat ze gekwetst was nadat haar partner haar een lijst had gestuurd van 'alles wat ze fout had gedaan'.

Ze plaatste haar verhaal op een specifiek forum van Reddit om alles uit te leggen. De vrouw schreef: "Ik (20)verloor mijn maagdelijkheid aan mijn vriend (35) een paar dagen geleden. Ik wist dat ik zenuwachtig en onhandig zou zijn. Het was behoorlijk ongemakkelijk en deed soms pijn, dus moest ik hem vragen om een beetje te stoppen. Hij kwam wel klaar, maar ik kon niet klaarkomen, waarschijnlijk vanwege de zenuwen. Hoe dan ook, de volgende dag werd ik wakker met een bericht van hem waarin hij in feite opsomde wat ik fout had gedaan.”

Lijstje met 'fouten'

"Dit is de tekst: '1. Wees sexyer. Wees niet zo stil. Kreun en schreeuw. 2. Je pijpspel heeft veel werk nodig. Zoek het op. 3. Gedraag je niet ongemakkelijk. Je bent geen maagd meer, dus gedraag je er niet naar. 4. Je moet beter leren scheren ;) 5. Zeg niet tegen een man dat hij moet stoppen als hij erin zit. Het bederft de sfeer. 6. Laat me proberen wat ik wil. Als je me dat niet laat doen, bederft dat de sfeer. 6. Wees niet verlegen. Dat is niet cool." Wel wel wel…

"Had het liever face-to-face gehoord"

Ze voegde eraan toe: "Dus, begrijp me niet verkeerd, ik ben er niet tegen om te horen hoe ik dingen beter kan doen. Ik weet dat ik waarschijnlijk niet geweldig zal zijn, want ik moet nog veel leren. Ik vind alleen niet echt leuk hoe hij het deed? Ik zou de voorkeur hebben gegeven aan het face-to-face te horen en op een zachtere manier? Ik vind het ook niet leuk dat hij het de ochtend daarna deed. Ik voelde me overvallen door deze tekst en nu maakt de gedachte aan nog een keer seks hebben me nog meer zelfbewust. Wat als ik het de volgende keer niet kan? Word ik dan wakker met nog meer berichten?"

"Blokkeer deze creep!"

Mensen waren vrijwel unaniem dat de vrouw haar vriend moest verlaten en sommigen noemden hem zelfs een ‘griezel’. Iemand schreef: "Schat, zie het als een les en ren. Blokkeer deze creep. Hij is een totale idioot en loser, en daarom date hij jonge maagden, omdat je helaas niet beter weet en hij je ‘traint’ naar wat hij leuk vindt. Intimiteit moet leuk zijn voor beide partijen." Terwijl een ander toevoegde: "Precies!!! Elke partner die echt om je geeft, zal je geest en lichaam genoeg respecteren om te stoppen als het pijn doet, je de tijd geven om eraan te wennen als je nog maagd bent, en jouw plezier in overweging nemen.”

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties