"Mijn man draagt panty's en doet het met andere mannen. Maar nu ik wil scheiden, ben ik de slechterik!" Stories
"Mijn man draagt panty's en doet het met andere mannen. Maar nu ik wil scheiden, ben ik de slechterik!"
Stories

"Mijn man draagt panty's en doet het met andere mannen. Maar nu ik wil scheiden, ben ik de slechterik!"

Een vrouw die ontdekte dat haar man het deed met andere mannen, heeft zijn gedrag bekritiseerd nadat hij beweerde dat hij het ‘slachtoffer’ was. Na het besluit dat hun 11-jarige huwelijk door zijn acties voorbij was, verklaarde ze op Mumsnet dat ze zich nu schuldig voelt omdat zij degene is die er een punt achter heeft gezet. "Ik kan niet weggaan voor een paar weken, omdat het huis waarin we wonen van hem is," zei ze.

"Hij belooft me de wereld, maar hij vermijdt de reden waarom we uit elkaar gaan... in plaats daarvan concentreert hij zich op het feit dat hij geen goede echtgenoot was, en wil een tweede kans om te laten zien hoeveel hij van me houdt en me op de eerste plaats wil zetten." Vier weken geleden kwam het tot een hoogtepunt toen de vrouw ontdekte dat ‘hij met een man was geweest en haar man degene was die panty’s droeg".

"Nu ben ik de slechterik!"

Ze legde uit dat hij sindsdien bij haar heeft gesmeekt, belovend dat minder zou werken, dat ze meer op vakantie zouden gaan en dat hun relatie prioriteit is. Ze zei dat haar man al twee weken na het begin van hun relatie aangaf dat hij zijn interesse in haar verloor ‘omdat zijn delen niet werkten’. Ze sloot haar tirade af met: "Ik ben zo gefrustreerd dat hij zichzelf als het slachtoffer ziet omdat ik zijn aanbod van een veilige toekomst niet aanneem. Het lijkt erop dat ik de slechterik ben omdat ik heb besloten dat het eindelijk voorbij is en hij niet op wil geven."

Ondertussen stonden andere Mumsnet-gebruikers klaar om enkele harde waarheden te delen. "Jullie hebben geen fysieke relatie gehad na de eerste twee weken samen en jullie zijn al 11 jaar samen?" vroeg een vrouw geschokt. Een ander zei: "Hij is met je getrouwd onder valse voorwendselen - waarschijnlijk vanwege schaamte, maar ook vanwege de wens om alles te hebben. Hij houdt op een bepaald niveau van je, maar dat niveau is niet seksueel. Het was egoïstisch van hem om de afgelopen 11 jaar van je af te nemen, wetende dat hij je niet kon geven wat je nodig hebt."

"Misschien heeft hij hulp nodig?"

Na het lezen van de reacties, keerde de vrouw terug naar haar post om te suggereren dat haar man misschien hulp nodig heeft. "Wanneer ik zeg dat hij beloftes maakt om de perfecte echtgenoot te zijn en ik antwoord dat dat niet het probleem was, maar dat het probleem is dat hij met willekeurige mannen afspreekt, wordt hij stil," zei ze. "Maar gisteravond zei hij dat hij misschien hulp nodig heeft." Echter, voegde ze eraan toe: "Na het lezen van de open en eerlijke berichten kan ik zien hoe het er van buitenaf uitziet. De realiteit was dat mijn man zei dat hij erectiestoornissen had en ik geloofde hem dom genoeg. Achteraf zie ik hoe dwaas en stom ik eruitzie voor jullie. Het enige wat ik deed, was zijn problemen niet ter sprake brengen om zijn gevoelens niet te kwetsen."

(Bron: Daily Star – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties