Man heeft een 'pretstok' die dikker is als een blik Red Bull: "Als vrouwen hem zien, rennen ze doodsbang weg!"

Een man heeft moedig verteld dat heel zijn intieme leven om zeep is en de schuldige is… zijn ‘oversized’ pretstok. Hoewel sommige mensen misschien beweren dat er niet zoiets bestaat als 'te groot' als het om zulk soort lengte gaat, is deze anonieme man het daar duidelijk niet mee eens. Hij gaf toe dat hij niet weet wat hij met zijn lid moet doen en voegde eraan toe dat het vele relaties heeft doen mislukken door problemen met seksuele intimiteit.

Op sociale media schreef hij: “Als je opgroeit in je tienerjaren, wordt je wijs gemaakt dat als je een grote piemel hebt, je automatisch in de smaak valt bij de dames. Dit is onjuist. Ik heb maar één serieuze partner gehad. Na een tijdje samen te zijn, zei ze elke keer als we probeerden te penetreren dat het voelde alsof ze zichzelf aan het scheuren was. Dit doodde natuurlijk ons intieme leven, wat op zijn beurt de intimiteit en onze relatie doodde.”

"Zelfs met glijmiddel lukt het niet"

Hij ging verder: “Ik had nog een kortere relatie, het ging gewoon niet, zelfs niet als ze volledig ontspannen en los was. Toen we glijmiddel probeerden, bloedde ze en voelde ik me verschrikkelijk. Deze relatie liep om andere redenen op de klippen, maar ik garandeer dat dit later een probleem zou zijn geworden.” Veel mensen hebben de man gevraagd waarom hij niet gewoon verder doet totdat hij iemand vindt die zijn formaat aankan, maar hij legde uit dat hij nooit van losse seks heeft gehouden. Hij schreef: “Ik heb altijd gemerkt dat ik veel meer verlangde naar echte intimiteit. De reden waarom elke relatie faalt, is omdat ik intimiteit erg belangrijk vind in een relatie.

“Ondanks dit ben ik altijd de oorzaak waarom het mislukt. Ik wil geen verkleining, dat voelt verkeerd. Er is niet veel dat ik kan doen, ik wilde dit gewoon van mijn hart krijgen, want het is verdomd frustrerend.” De man onthulde dat het vaak niet de lengte is die het probleem veroorzaakt. Hij zei dat het de dikte is die vrouwen pijn doet. “Ik ben een beetje kleiner dan een frisdrankblik qua omtrek, maar groter dan een Red Bull-blikje," legde hij uit. Hoewel enkele mensen die op de Reddit-post reageerden ongepaste opmerkingen maakten, boden velen woorden van medeleven en troost. Anderen gaven tips over hoe hij in de toekomst verder zou kunnen gaan.

"Er past een deksel op elke pot"

"Ga naar een seksshop. Vraag of ze boeken over dit onderwerp hebben die je kunt kopen," schreef iemand. "Zorg ervoor dat je partner opgewonden is en misschien al klaarkomt voordat je haar binnengaat. Als je het goed doet, zou je partner niet het gevoel moeten hebben dat ze daarna hechtingen nodig heeft. Veel mannen gaan ervan uit dat grootte een gebrek aan techniek compenseert. Wees er niet een van hen." Iemand anders voegde toe: "Vrouwen baren kinderen, de tunnel kan zich uitstrekken, maar het zal tijd en moeite kosten. Geef niet op. De juiste vrouw zal de moeite willen nemen om het te proberen. Er is altijd een deksel voor elke pot."

(Bron: Daily Star - Intropic: Unsplash)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen