"Je gelooft nooit waar een gast me mee naartoe nam tijdens een eerste date. We zijn niet meer samen..." Stories
"Je gelooft nooit waar een gast me mee naartoe nam tijdens een eerste date. We zijn niet meer samen..."
Stories

"Je gelooft nooit waar een gast me mee naartoe nam tijdens een eerste date. We zijn niet meer samen..."

De eerste indruk kan een echte doorslaggevende factor zijn, vooral wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet. De meesten spelen op veilig, verbergen hun eigenaardigheden en houden ongewone hobby's verborgen. Maar één man vond het niet erg om zijn favoriete tijdverdrijf, naar varkensraces gaan, te delen met zijn Tinder-date.

"Hij liet je wel zijn ware ik zien"

Jawn Stockton ging viraal op TikTok na het plaatsen van een video van zijn onorthodoxe eerste date activiteit. In een video die nu al miljoenen keren is bekeken, wordt Jawn vastgelegd terwijl hij vol passie sprintende varkens aanmoedigt terwijl ze over een circuit racen. Zijn date laat vervolgens haar reactie zien op de camera, waarop te zien is hoe ze in zichzelf lacht. “Deze jongen van Tinder nam me mee om te gokken op varkensraces voor onze eerste date,” luidt het bericht.

Het bijschrift voegt eraan toe: “Hij won $50 en gebruikte het geld om me mee uit eten te nemen.” Hoewel gokken op varkensraces niet voor iedereen is weggelegd, was het uitje een hit bij duizenden kijkers. Een tevreden commenter op TikTok schreef: “Dit ziet er eigenlijk wel leuk uit als eerste date. Niets te serieus, spanning, varkens, eten. 5 sterren date.” Een tweede bewonderaar zwijmelde: “Hij is een blijvertje.” Een ander wees erop: “Eerlijk waar. Hou hem. Veel ups en downs, maar hij liet je de ware zien op de eerste date. Dat is meer dan de meesten.”

(lees verder onder de video)

Wat gebeurde er na de eerste date?

Duizenden fans waren benieuwd hoe Jawn's eerste date na de varkensraces verliep en hoe het voor hen uitpakte. In een vervolgvideo onthulde Jawn dat het helaas niet zo goed ging met het koppel. Ondanks dat hij zei dat “de varkens werkten” en ze die avond een knalfeest hadden, zaten ze in “twee verschillende fases” in hun leven en “eindigden ze op goede voet”. Hij deelde: “Ze was echt een leuke meid en de paar keer dat we samen waren, waren eigenlijk gevuld met geweldige gesprekken en gelach, maar uiteindelijk werkte het gewoon niet omdat we in twee verschillende fasen in ons leven zaten.”

"Onze paden zullen weer kruisen"

“Ik weet dat ze zich altijd de man zal herinneren die haar meenam naar een varkensrace en zichzelf voor gek verklaarde door naar boerderijdieren te schreeuwen, alleen maar om haar aan het lachen te maken. Ik heb veel respect voor haar en weet dat ze een mooie toekomst heeft.” Hij besloot met te zeggen: “Ik weet zeker dat onze paden elkaar ooit weer zullen kruisen. Zo niet, veel geluk met alles in je toekomst.” Veel mensen prezen Jawn voor het feit dat hij zo open was over de situatie. Iemand zei: “Dit is zo echt van je om te posten.” Iemand anders voegde eraan toe: “Dat is echt lief, broer. Veel geluk voor jou!”

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties