"In bed staan we in vuur en vlam: handboeien, hete was,... Erbuiten praten ik en mijn lief amper met elkaar"

De ‘place to be’ voor bijzondere verhalen is zonder enige twijfel Reddit. En ja hoor, we hebben er weer eentje gevonden. Een man vertelde over zijn toch wel speciale relatie met zijn vriendin en vroeg wat raad aan andere Redditors.

“Van bil gaan is de enige band die mijn vriendin en mij bij elkaar houdt, we hebben niets anders gemeen,” zegt de man. “Op de zeldzame momenten dat we naar de kroeg gaan, drinken we onze drankjes slurpend en zitten we zwijgend voor ons uit te staren. Ik ben niet geïnteresseerd in haar werk of vrienden, en zij wil mijn mening over niets horen. Maar als we thuiskomen en in bed belanden, zijn we niet meer te stoppen.”

"Op gebied van de liefde proberen we alles"

“Ik heb een extreem hoog libido (en pijnbestendigheid) en dat geldt ook voor haar. We schuwen geen enkele vorm van experimentele intimiteit - van speeltjes en hete was tot straffen en handboeien. We zijn niet geïnteresseerd in swingen of andere minnaars omdat we genoeg aan elkaar hebben. Onze relatie is eendimensionaal en mogelijk onhoudbaar. Onze vrienden zeggen dat we het vreemdste stel zijn dat ze ooit hebben ontmoet.”

“Ze heeft een hekel aan mijn eten en ik haat haar rijstijl, dus we eten en reizen apart. Ik kom op feestjes en soms is zij daar zonder dat ik het wist en is ze aan de praat met andere mensen. We spreken elkaar pas weer als we thuiskomen. Onlangs waren we verplicht om naar het jubileumfeest van haar ouders te gaan. Ik zei haar vanaf het begin dat ik niet geïnteresseerd was omdat ik haar familie niet kan uitstaan. Zoals verwacht was het feest saai.”

"Buiten het bed staan we mijlenver uit elkaar"

“Het eten was vreselijk en ik werd erin geluisd om eindeloos drankjes te kopen voor haar profiterende familieleden. Thuis kregen we de moeder aller ruzies, maar 30 minuten later lagen we als een stel wilde katten in bed. We zijn het erover eens dat we voor elkaar gemaakt zijn in bed, maar daarbuiten staan we mijlenver uit elkaar - en dat is frustrerend. Iemand soms wat advies voor mij?” Andere Redditors waren er als de kippen bij om hun mening te geven. Iemand zei: “Helaas is jullie relatie niet compleet. Gezonde verbintenissen omvatten gesprekken, gedeelde interesses en empathie. Maak er een einde aan.”

"Zijn jullie wel verliefd?"

Iemand ander schreef: “Je noemt zelfs de liefde niet. Beschouwen jij en je vriendin jezelf als verliefd of is seks de enige lijm die jullie bij elkaar houdt? Ik begrijp dat jullie intieme leven geweldig is, maar er moet meer zijn in een relatie. Als jullie elkaars gewoonten, meningen of keuzes niet leuk vinden, kunnen jullie elkaar dan ooit echt gelukkig maken? Ik vrees ervoor…” Ten slotte zei iemand: “Ik heb de indruk dat jullie uit gewoonte bij elkaar in bed belanden. Jullie zijn verslaafd geraakt aan een vorm van competitieve intimiteit die niet gebaseerd is op genegenheid of respect. Dit is ongezond! Praat met elkaar om te zien of er een toekomst is voor jullie beiden.”

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen