"Ik hou van mijn grote achtergevel en cellulitis. Ik schaam me niet en ga het zeker niet verbergen!" (foto's) Stories
"Ik hou van mijn grote achtergevel en cellulitis. Ik schaam me niet en ga het zeker niet verbergen!" (foto's)
Stories

"Ik hou van mijn grote achtergevel en cellulitis. Ik schaam me niet en ga het zeker niet verbergen!" (foto's)

Het bikiniseizoen ligt zo goed als achter de rug, en één vrouw heeft in die periode zeker niet haar billenwerk bedekt. Karina Irby, een bekende voorvechtster van body positivity, wordt door haar online fans geliefd om haar authenticiteit. Het bikinimodel en ontwerpster, die tevens CEO is van Moana Swim, gebruikt haar Instagram-platform om mensen eraan te herinneren dat iedereen zogenaamde "imperfecties" heeft.

In haar posts vestigt ze ze vaak de aandacht op haar cellulitis en ze bekent dat ze er absoluut dol op is. Zelfs toen ze op haar slankst was, zei ze dat haar billen nog steeds bedekt waren met "bultjes", dus ze kan ze maar beter omarmen.

"Beschaam je bultjes niet!"

Karina weigert de delen van zichzelf te bedekken die de samenleving als "onvolmaakt" beschouwt. Ze omarmt de huid waarin ze zit en wil dat iedereen weet hoeveel ze van haar lichaam houdt. Op Instagram schreef Karina: "Dikke billen vereisen cellulitis. Stop met het beschamen van je bultjes! Het is gewoon een onderdeel van de menselijke ervaring. "Zelfs toen ik op mijn fitst en gezondst was, had ik nog steeds cellulitis. Ik beloof je dat het niets is om te verbergen of je voor te schamen."

"We zijn geweldig!"

Sinds ze de post heeft gedeeld, hebben meer dan 30.000 mensen het leuk gevonden en sommigen reageerden snel. Ze vertelden haar dat ze er "prachtig" uitzag en bedankten haar voor het delen van zulke herkenbare content die zoveel vrouwen helpt. Iemand zei: "Ik hou van je omdat je jezelf bent en je lichaam eert omdat het MOOI is! Ik wou dat meer vrouwen van zichzelf zouden houden en het zouden laten zien. Want verdomme, we zijn geweldig!”

Hieronder nog wat leuke kiekjes van Karina:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties