Iemand? Rebecca zoekt een vent die het vijf keer per dag wil doen: "Geen enkele man kan mij aan!" Stories
Iemand? Rebecca zoekt een vent die het vijf keer per dag wil doen: "Geen enkele man kan mij aan!"
Stories

Iemand? Rebecca zoekt een vent die het vijf keer per dag wil doen: "Geen enkele man kan mij aan!"

De gemiddelde Belg heeft ongeveer vijf keer per maand seks en is hier doorgaans tevreden mee, gezien het drukke leven dat ze leiden. Er zijn echter mensen die hier heel anders over denken en die liever vijf keer per dag seks zouden hebben.

Rebecca Barker was onlangs te gast in een televisieshow vanwege haar intense behoefte aan seks met haar partner. Er waren periodes waarin ze vijf keer per dag seks had, maar zelfs dat was voor Rebecca niet voldoende. Haar grote seksuele drang begon pas echt na de geboorte van haar derde kind. Vanaf dat moment werd ze obsessief met seks.

"Ik had niet door dat ik verslaafd was"

In het begin vond haar man het niet zo erg, maar toen zelfs vijf keer per dag niet genoeg bleek, begon hij zich zorgen te maken. “Ik had niet door dat ik verslaafd was,” vertelt Rebecca. “Ik zat op dat moment in een depressie, sloot mezelf af van de buitenwereld en kreeg obsessieve gedachten over seks.”

"Mijn man vond het niet meer leuk"

Omdat Rebecca en haar man vanuit huis werken, was het praktisch mogelijk om zo vaak seks te hebben. Toch vond haar man het na een tijdje niet meer leuk. Hij kon het niet meer aan om zo vaak seks te hebben met zijn vrouw. Hoewel dit voor veel mannen misschien als een droom klinkt, kan het ook te ver gaan. Hieronder de reportage waarin Rebecca over haar toch wel bijzondere 'obsessie' vertelt:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties