Haters noemen Quinn een 'gold digger' omdat ze met een dokter trouwde: "Maar één belangrijk detail kennen ze niet..." Stories
Haters noemen Quinn een 'gold digger' omdat ze met een dokter trouwde: "Maar één belangrijk detail kennen ze niet..."
Stories

Haters noemen Quinn een 'gold digger' omdat ze met een dokter trouwde: "Maar één belangrijk detail kennen ze niet..."

Sommige mensen doen alles voor hun partner. Er is zelfs een man die onlangs zijn baan als arts heeft opgegeven om zijn vrouw te steunen. Quinn Everly, 33 jaar, een ‘Alleen voor Fans’-ster en eigenaar van een miljoenenbedrijf voor content creators, onthulde dat haar man zijn carrière als arts achter zich liet om haar persoonlijke assistent te worden.

"De pandemie veranderde alles"

Het paar ontmoette elkaar voor het eerst in 2016, toen zij werkte als danseres in een stripclub in Melbourne. Hij was een klant en ze begonnen te praten over zijn werk als huisarts. Alex, 33, kwam de volgende nacht weer terug om Quinn te zien, en de nacht daarna weer. Het was niet ongebruikelijk dat mensen dat deden, maar Quinn gaf toe dat de gevoelens wederzijds waren. Het duurde niet lang voor ze verloving aankondigden.

Destijds werkte Quinn als stripper om haar PhD in medische wetenschap, met een specialisatie in immunologie, financieel te ondersteunen. Maar rond de tijd van de pandemie, toen de wereld op slot ging, besloten ze hun carrières aan te passen aan de nieuwe, steriele omgeving. Quinn ging aan de slag op OF, terwijl Alex lange uren werkte als huisartsen in de avonden. Minder dan een jaar later begon ze duizenden per week te verdienen, waarna Alex zijn baan opgaf om haar persoonlijke assistent te worden. In een gesprek met Daily Star zei Quinn: "We zijn nu zeven jaar samen. We ontmoetten elkaar in 2016, toen ik als danseres in een stripclub in Melbourne werkte en Alex binnenkwam als klant na een nachtdienst als arts."

Persoonlijke assistent

"We klikten meteen en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Alex is altijd heel ondersteunend geweest in mijn carrièrekeuze. Ik was al actief in de volwassenindustrie toen we elkaar ontmoetten, en hij heeft daar nooit een probleem mee gehad. Hij moedigt me altijd aan om te doen wat mij gelukkig maakt." Wat betreft waarom Alex zijn baan opgaf, was de reden simpel. Er was te veel voor Quinn om alleen te doen, en Alex begon haar te helpen met ideeën voor haar TikTok-video’s. Hij hielp haar met het beheren van haar accounts en het uploaden en bewerken van content voor OF. Soms speelde hij zelfs mee in video's met haar op OF.

"Alex is de enige man in ons team"

Hoewel hij het waardevol vond om met patiënten om te gaan en hen als arts echt te helpen, hield hij niet van de vele uren die hij moest werken en weg van Quinn was. "We hadden altijd besproken om samen een bedrijf te starten, en zo werd Blue Rose Talent geboren," voegde ze toe. "We wilden dezelfde steun bieden aan andere creators die ik zelf nodig had, als content creator. Alex en ik begonnen met het aanbieden van diensten zoals social media management, merkontwikkeling, training en talentmanagement. Al snel hadden we een volledig vrouwelijke team van 11 mensen, met Alex als enige man."

"Ze noemden me een gold digger"

Quinn zei dat het voor Alex essentieel was om zijn job als arts op te geven en haar te vergezellen als PA, niet alleen om haar eigen spicy account te laten groeien, maar ook om Blue Rose Talent op te zetten. Toen ze tienduizenden dollars per week begon te verdienen op OF, leek het gewoon niet logisch voor Alex om lange uren te werken als arts voor veel minder dan wat zij verdiende. Hoewel het paar erg gelukkig is met hun keuzes, betekent dit niet dat hun nieuwe rollen zonder kritiek zijn. Quinn geeft toe dat sommige mensen echt gemene opmerkingen maakten over haar gewaagde carrièremove.

Ze zei: "Sommige mensen waren zeker verrast toen ze ontdekten dat Alex arts was en ik een OF-creator. Vaak dachten mensen dat ik een 'gold digger' was die bij Alex wilde zijn omdat hij arts was, maar ik eindigde als de kostwinner in de relatie, dus het was juist het tegenovergestelde. Nu we Blue Rose Talent samen runnen, is het natuurlijk makkelijker om uit te leggen wat we doen, en het is niet zo schokkend meer."

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties