Ex-stewardess onthult hoe waanzinnig veel er van bil wordt gegaan onder de bemanning: "Eén keer kon ik het echt niet aan!"

Een voormalige luchtvaartstewardess onthulde de ene locatie waar bemanningsleden van verschillende luchtvaartmaatschappijen ‘pikante feestjes’ hielden. Skye Taylor, 48, was 17 jaar lang stewardess en deelde haar ervaringen over enkele van de ‘heetste’ tussenstops. De moeder, die haar carrière beëindigde door slapeloosheid door de zware werkuren, zei dat een stop in Zuid-Afrika vaak leidde tot getrouwde collega’s die hun moraal overboord gooiden.

"Ik gaf de schuld aan de wijn..."

In een gesprek met de Daily Star zei ze dat er “veel affaires” plaatsvonden tussen de bemanning en de piloten. “Om de een of andere reden was het altijd Johannesburg, en ik gaf de schuld aan de wijn en het gebrek aan zuurstof,” lachte ze. “Er was een mix van bemanningen die in de hotels verbleven en er was absoluut geen rivaliteit als het om ‘kamerpuntjes’ ging. Sommige kamerpuntjes waren best interessant.”

"Die ene keer werd het me te veel"

“Dingen kunnen behoorlijk opwindend worden en er waren situaties waarin ik was, één in Johannesburg, waar het een beetje te veel voor me werd. Ik zag de deur en rende weg. Het was tussen de ene bemanning en een andere bemanning en ik dacht: ja… dit is niet voor mij.” Voor hun journalistieke werk vroegen de redacteurs van Daily Star Skye om te verduidelijken of het inderdaad om een *rgie ging die ze had meegemaakt. Ze lachte: “Ja het was zeker het begin van eentje.” De ex-stewardess verliet haar carrière voor een meer ‘gedurfde’ job, maar zei dat ze altijd haar professionaliteit in de lucht had behouden.

"Sommige collega's veranderden helemaal"

Maar volgens haar was dit niet altijd het geval voor collega’s die ‘veranderd’ zouden zijn nadat ze met een piloot naar bed waren geweest. Over enkele ongemakkelijke momenten sprak de Babestation-presentatrice: “Ik was eerlijk gezegd nogal saai tijdens mijn carrière. Ik heb nooit een affaire gehad met een piloot en ik heb nooit een relatie gehad met een piloot. Ik vond ze altijd gentlemen, misschien had ik geluk, en ik heb nog steeds veel van hen die goede vrienden zijn. Over het algemeen zorgen ze goed voor je en zijn ze professioneel. Maar zoals in elke baan, kun je je voorstellen dat er bepaalde ‘dingen’ gebeuren.”

"Ze dachten dat ze zouden promoveren"

“Ik merkte dat veel bemanningsleden, als ze een affaire hadden met de piloot, echt plots veranderden. Ik had echt goede vrienden die plotseling… ze vonden zichzelf belangrijker en hoger in de hiërarchie doordat ze met een piloot in bed lagen achter de rug van zijn familie. Ik zag veel vrienden veranderen en ze stopten bijna met werken tijdens de vluchten omdat ze dachten dat ze waren gepromoveerd naar een managerspositie door hun relatie met een piloot of een kapitein, en ik vond dat heel vreemd. Ik vond het verwarrend omdat ik me zelf nooit zo op de werkvloer zou kunnen gedragen.”

(Bron: Daily Star)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen