Bruid woedend op man tijdens eerste huwelijksnacht: "Ik ontdekte dat hij een garnaal had, geen cervela!" Stories
Bruid woedend op man tijdens eerste huwelijksnacht: "Ik ontdekte dat hij een garnaal had, geen cervela!"
Stories

Bruid woedend op man tijdens eerste huwelijksnacht: "Ik ontdekte dat hij een garnaal had, geen cervela!"

Je trouwdag zou de gelukkigste van je leven moeten zijn, en je huwelijksnacht de kers op die meerlaagse taart. Maar dat was niet het geval voor een bruid die verbluft ontdekte dat haar nieuwe echtgenoot een 'klein' geheim had. De vrouw, 27, schreef over haar schok in een Reddit-post, waarin ze uitlegde dat zij en haar partner, 32, pas een jaar samen waren toen ze de knoop doorhakten en dat ze met seks gewacht hadden tot hun huwelijksnacht.

"Mijn man is geen religieuze man, hij zegt gewoon dat hij ‘zo ouderwets is’," schreef ze. "We kwamen een aantal keren dichtbij het flikflooien maar het ging nooit ver. Ik probeerde het, maar hij stopte altijd nadat het ‘te ver’ ging.” In de kop van haar post bracht ze de situatie in de sterke termen, en ze zei dat haar echtgenoot haar had 'verrast met een micropenis op hun huwelijksreis'. Ze vroeg vervolgens aan lezers of ze verkeerd was om overstuur te zijn dat haar man waarschijnlijk eerder niks wilde doen omdat hij beschaamd was voor zijn kleine pretstok.

"Ik voel me voorgelogen"

“Ik ga hem niet belachelijk maken en eerlijk gezegd weet ik niet eens hoe ik het onderwerp zal aansnijden,” ging ze verder, eraan toevoegend dat ze destijds 'gewoon deed alsof er niets ongewoons aan de hand was'. Maar, ze ging verder: “Ik weet het niet. Ik voel me een beetje voorgelogen. Alsof een halve waarheid... of iets van me werd achtergehouden. Dit was onverwacht, op z'n zachtst gezegd"

Haar bekentenis ontketende een vloed aan reacties van mede-Redditors, waardoor ze reageerde met verdere updates. “Mijn inbox wordt overstelpt met d**k foto's. Kerels.. echt? Ik heb al d**ken eerder gezien. Ik weet hoe ze eruit zien,” zei ze in een vervolg. In een volgend bericht schreef ze dat haar echtgenoot haar bericht had gezien en haar nu wilde verlaten en haar aanklagen voor laster. "Hij zegt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat iemand zijn naam lekt," ging ze verder, uitleggend dat hij de post had gezien via een oude vriend van hem die wist dat hij een micropenis had, en op zijn Facebook zag dat hij net getrouwd was.

"Hij was zeker dat ik hem zou verlaten"

In haar volgende update zei ze dat ze haar echtgenoot had geconfronteerd over 'het opzettelijk verbergen' van zijn geheim voor haar, waarop hij antwoordde dat hij 'zeker was dat ze hem zou verlaten als ze de maat van zijn penis voor het huwelijk kende'. Ze ging verder: "Hij wilde voor het huwelijk praten, maar vreesde dat het zou worden afgeblazen vanwege zijn micropenis en zei dat als beide families erachter kwamen/erover roddelden, hij zou worden 'verpletterd'. Wat eigenlijk is wat ik deed met de hele wereld via Reddit.”

"Meer van streek door z'n gedrag dan door de lengte"

Een repost van de thread werd gedeeld naar het ‘Best of Redditor Updates’ forum, waar weer een massa reacties op kwamen. “Ik zou van streek zijn over de manoeuvres van deze man, niet over de werkelijke omvang van zijn uitrusting,” zei iemand. “Ja, ‘Ik dacht dat je niet met me wilde trouwen als je X wist, dus hield ik deze informatie opzettelijk voor je weg’ is walgelijk en manipulatief,” merkte een ander op. “Ik vind het vreselijk voor haar en vind het vreselijk dat ze nog steeds denkt dat hij een goede vent is,” schreef een derde. "Ze wordt nu verblind door medelijden en manipulatie, ik hoop dat ze hem verlaat!"

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties