Boerin Honey: "Ik ben de beste echtgenote ter wereld, want mijn man mag wippen met andere vrouwen!"

Een pikant model dat zich uitleeft op de boerderij die ze deelt met haar man, zegt dat ze om één reden de beste echtgenote is. Honeyy Brooks ging eerder dit jaar viraal op TikTok toen ze vertelde hoe ze het geweldig vindt om haar man, Hank, te delen met andere vrouwen. Hoewel velen haar onconventionele huwelijk steunden, waren anderen zeer kritisch en voorspelden ze een desastreuze afloop.

Ondanks de negatieve reacties blijft Honeyy bij haar standpunt en beweert ze dat ze de beste vrouw van Australië is. In een recente Instagram-post onthulde het ondeugende plattelandsmeisje dat TikTok haar had bestempeld als "wife material". En als moeder van twee kinderen kan Honeyy het alleen maar eens zijn met die titel. Honeyy, die een van de best verdienende OF-creators van Australië is, zei: "Voor iedereen die zegt dat hij me zal verlaten voor iemand beter, noem dan maar iemand beter.”

"Ik ben de beste echtgenote van Australië"

“Noem een andere vrouw die haar man zulke leuke dingen laat doen en ervan geniet. Ik weet dat ik de beste echtgenote van Australië ben.” Honeyy en haar man Hank zijn al tien jaar getrouwd en wonen gelukkig op een boerderij met hun twee kinderen. Het koppel is beide actief in de volwassen contentcreatie en van bil gaan met andere mensen begon oorspronkelijk als een idee om hun aanbod te verbeteren. Maar het evolueerde al snel tot iets waar ze ook buiten de camera van genieten.

"Hij mag gerust dingen doen met andere vrouwen"

Hun pikante avonturen hebben zeker vruchten afgeworpen voor het echtpaar. Honeyy en Hank verdienen tot 55.000 euro per maand met hun intieme escapades, gedeeld op hun OF-account. Honeyy heeft duidelijk gemaakt dat zij de initiatiefnemer is in het delen van haar man met andere vrouwen, en Hank gaat graag mee in dit avontuur.

"Het was pas deze week, toen ik terugkwam van een fotoshoot in Thailand, dat hij voor het eerst zelf een derde partij voorstelde,” zegt ze. “Hank mag het van mij met zoveel andere vrouwen doen als hij maar wil. Je kunt niet zeggen dat ik niet de beste vrouw ooit ben!”

(Bron: Daily Star)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen