Ania gaat vol voor ongezien wereldrecord: "Ik wil met 100.000 verschillende mannen van bil gaan!"

Liefde bedrijven met degene van wie je houdt wordt vaak als gezellig, intiem en magisch ervaren. Het is een van de meest pure belevingen die we als mens kunnen hebben. Voor Ania Lisewska, een jonge vrouw uit Warschau, Polen, is dit echter niet het geval. Haar levensdoel is om het record te vestigen voor het hebben van sek.s met de meeste mannen ter wereld. Ze streeft ernaar om met maar liefst 100.000 verschillende partners te slapen, waarmee ze zichzelf onofficieel tot wereldrecordhouder wil kronen.

Terwijl sommige mensen wachten tot het huwelijk om voor het eerst intiem te zijn en anderen daarmee comfortabel zijn na een paar dates, wil Ania Lisewska zo snel mogelijk met zoveel mogelijk mannen tussen de lakens duiken. Ze valt duidelijk in de laatste categorie, maar dan op een veel grotere schaal.

Haar avontuur begon in 2013, toen ze zichzelf het doel stelde om met 100.000 verschillende mannen het bed te delen. Toen Ania, destijds 21 jaar oud, aan haar ongelooflijke reis begon, had ze al met 284 verschillende mannen geslapen.

Eerste Polen, dan de rest van Europa

Dit is een buitengewoon hoog aantal voor de meeste mensen, maar het komt niet eens in de buurt van haar uiteindelijke doel. In het begin concentreerde Ania zich voornamelijk op het vinden van partners in Polen, maar al snel breidde ze haar horizon uit naar de rest van Europa. Ze gaf toe dat ook andere delen van de wereld haar interesse hadden gewekt, wat haar motiveerde in dit vreemde “avontuur”.

Aanvankelijk twijfelden veel mensen aan de oprechtheid van de 21-jarige Ania. Maar toen ze een website en een Facebook-pagina begon om haar reis te documenteren, begonnen mensen langzaamaan open te staan voor dit idee.

Ania heeft enkele regels gesteld voor deze uitdaging. Alleen mensen met wie ze nog nooit eerder intiem is geweest, tellen mee als nieuwe partners. Bovendien moet elke sessie minstens 20 minuten duren. Ze beperkt haar activiteiten ook tot alleen de weekenden.

En wat zegt haar vriendje? 

Als ze non-stop van bil gaan zou hebben met verschillende mannen, elke keer 20 minuten, zou het haar bijna vier jaar kosten om haar doel te bereiken, zonder pauzes om te eten, naar het toilet te gaan of te slapen. Als ze haar huidige schema van alleen in het weekend aanhoudt, zou ze op 81-jarige leeftijd klaar zijn, op voorwaarde dat ze elk weekend 16 nieuwe partners heeft. Met andere woorden, het is nauwelijks haalbaar.

Haar vriendje (ja, ze heeft er een) heeft haar nog niet gedumpt en begrijpt haar verlangens, ook al is hij niet blij met het bizarre doel van zijn partner. Wat er de afgelopen jaren met Ania is gebeurd, blijft een beetje onduidelijk. Het feit dat ze aan zo’n vreemd project begonnen is, is op zichzelf al opmerkelijk. We hopen natuurlijk dat ze gelukkig kan zijn en het leven kan leiden dat ze voor zichzelf wenst, nietwaar?

(Intropic: YouTube)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen