Johan Boskamp furieus over aanstelling van David Hubert als T1 van RSC Anderlecht: "Heeft die wel iets te zeggen?"

David Hubert is aangesteld als de nieuwe trainer van RSC Anderlecht, hoewel het bestuur aanvankelijk iemand anders op het oog had. Verschillende namen passeerden de revue als mogelijke opvolger van Brian Riemer, maar uiteindelijk kreeg niemand anders de baan.

"David Hubert is nu al beschadigd"

Paars-wit besloot uiteindelijk toch voor David Hubert te kiezen als hoofdtrainer (T1). "Wat een soap weer. Eerst wilden ze hem koste wat het kost niet laten 'verbranden', en nu draaien ze toch weer bij," zegt Johan Boskamp in Het Belang van Limburg.

Voor Hubert zelf kan dit ook een vervelende situatie zijn, aangezien het aanvankelijke plan om iemand anders te halen suggereerde dat men niet volledig in hem geloofde, met mogelijke negatieve gevolgen. "Nu is hij al deels beschadigd nog voor zijn eerste wedstrijd als volwaardige T1," voegt Boskamp eraan toe.

"Heeft Fredberg nog iets te zeggen?"

"Ik vraag me trouwens af of Fredberg nog iets te zeggen heeft binnen Anderlecht?" Desondanks wenst Boskamp Hubert veel succes en hoopt hij dat Hubert iedereen die aan hem twijfelde kan laten zien dat ze ongelijk hadden. Het zal echter geen gemakkelijke taak worden om mee te strijden voor de landstitel.

(Bron: Het Belang van Limburg - Intropic: YouTube)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen