Cristiano Ronaldo doet waanzinnig voorstel om Kevin De Bruyne naar Saudi-Arabië te lokken Sport
Cristiano Ronaldo doet waanzinnig voorstel om Kevin De Bruyne naar Saudi-Arabië te lokken
Sport

Cristiano Ronaldo doet waanzinnig voorstel om Kevin De Bruyne naar Saudi-Arabië te lokken

Een van de grootste transfersaga’s van de afgelopen zomer draaide om de vraag: zou Kevin De Bruyne naar Saudi-Arabië verhuizen? Uiteindelijk koos de Rode Duivel ervoor om zijn contract bij Manchester City uit te dienen, maar de interesse vanuit het olierijke land blijft aanhouden. Nu heeft zelfs Cristiano Ronaldo zich in de zaak gemengd.

Ronaldo wil De Bruyne naar Al-Nassr halen

Ronaldo, die inmiddels bijna twee jaar in Saudi-Arabië speelt, is erop gebrand om met zijn club Al-Nassr eindelijk de landstitel te veroveren. De Portugese superster heeft daarom zijn clubleiding aangespoord om De Bruyne naar het Midden-Oosten te halen. Volgens The Sun zou Ronaldo willen dat Al-Nassr de Belgische middenvelder een aanbod doet dat hij simpelweg niet kan weigeren.

Ronaldo, die als oud-speler van Manchester United goed bekend is met De Bruyne’s kwaliteiten, is naar verluidt een grote fan van de creatieve spelmaker. De 33-jarige De Bruyne, die momenteel herstelt van een blessure, is nog altijd gelukkig bij Manchester City, waar hij al negen jaar speelt. Toch liet hij afgelopen zomer weten dat hij niet ongevoelig is voor de enorme bedragen die in Saudi-Arabië worden geboden. "Op mijn leeftijd moet je voor alles openstaan," vertelde De Bruyne in juni.

Hallucinant weekloon

Hij gaf aan dat zijn vrouw, Michèle, ook positief staat tegenover een exotisch avontuur. "Het gaat om gigantische bedragen, zeker in de laatste jaren van je carrière. Daar moet je wel even bij stilstaan." Nu lijkt die kans opnieuw voor de deur te staan. Volgens The Sun zou Al-Nassr klaarstaan om diep in de buidel te tasten en De Bruyne maar liefst 1 miljoen pond (1,19 miljoen euro) per week aan te bieden — een bedrag dat ruim het dubbele is van zijn huidige salaris bij Manchester City. Het is afwachten of De Bruyne dit keer wel besluit de overstap naar Saudi-Arabië te maken.

(Bron: nieuwsblad.be -Intropic: Screen grabs YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties