Vera ontvangt cv van 5.000 mannen die haar lief willen zijn: "Geen enkele was goed genoeg voor mij" Stories
Vera ontvangt cv van 5.000 mannen die haar lief willen zijn: "Geen enkele was goed genoeg voor mij"
Stories

Vera ontvangt cv van 5.000 mannen die haar lief willen zijn: "Geen enkele was goed genoeg voor mij"

In het verleden hebben we jullie al eens laten kennismaken met de Nederlandse schone Vera Dijkmans. Zij lanceert zichzelf nu weer eens in het nieuws, omdat ze bekendmaakte dat ze mannen uitnodigde om te solliciteren om haar vriendje te zijn. 5.000 mannen reageerden, maar bijna niemand had succes.

Vera Dijkmans ging naar TikTok in een poging om controle te krijgen over haar ongelukkige liefdesleven. Maar ondanks de grote belangstelling van potentiële vrijers, heeft de influencer nog steeds haar ware liefde niet gevonden. Van de 5.000 mannen die zich vorig jaar aanmeldden, zei Vera dat er maar drie voldeden aan haar eisen. “Ik zou zeggen dat ik ongeveer 5.000 aanmeldingen heb ontvangen, maar nadat ik de meeste had bekeken, vond ik slechts drie mannen die ik geschikt vond,” zei Vera, die meer dan 7 miljoen volgers heeft op social media.

"Teleurstelling, en toch een succes..."

“Ondanks dit teleurstellende resultaat, beschouw ik het experiment toch als een succes, omdat ik duidelijk kon maken wat ik wilde en kon zien welke mannen aan die criteria voldeden.” Vera, die in Londen woont, gaf toe dat ze door “heel wat vreemde aanmeldingen” moest filteren. "Eén man bood aan om me een staaltje van zijn bloed te sturen en vroeg om het mijne in ruil, wat ik negeerde. Ik heb ook een beroemd persoon in mijn DM's gehad. Ik kan niet zeggen wie het is, maar ik had het zeker niet verwacht! De meeste sollicitanten kwamen uit Texas en veel van hen hadden het sterrenbeeld Waterman.”

Uitgebreid 'eisenpakket'

In een video die ze vorig jaar aan het begin van haar ‘jacht’ uploadde, onthulde het model, dat nog nooit een langdurige relatie heeft gehad, wat ze op haar vragenlijst zette. Ze wilde weten of haar toekomstige partner bij zijn ouders woont, vaak “booty calls” heeft en of hij een auto bezit. Ze onthulde ook dat haar ideale man grappig moet zijn, een goede muzieksmaak moet hebben, een eigen inkomen en graag naar tekenfilms kijkt. Eén man vertelde haar dat hij bij zijn ouders woont en geen auto heeft, maar wel twee boten bezit, terwijl een andere huwelijkskandidaat beloofde Vera's vriendinnen nooit te versieren.

"Ik ga nu offline op zoek"

Hoewel Vera genoot van de uitdaging, heeft ze besloten om vanaf nu offline te gaan in haar zoektocht naar liefde. Ze zei: "Ik zou niet nog een keer online laten solliciteren. Als ik het nog een keer doe, zal ik er waarschijnlijk een levensecht evenement van maken. Op dit moment heb ik de zoektocht naar een vriendje in de wacht gezet, maar ik houd mijn opties open. Ik ben gewoon erg kieskeurig en ik wil dat een jongen bijna perfect is. Ik denk niet dat ik een compromis moet sluiten over mijn behoeften. Ik ben liever single totdat ik de man vind met wie ik samen wil zijn.”

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties