"Van bil gaan, dat plan ik in mijn agenda. Maar sommige van mijn exen konden dat echt niet aan"

Influencer Ravena Hanniely heeft onthuld dat het inplannen van ‘bedpret’ met haar partner "de vonk levend houdt" in hun relatie. De 23-jarige Braziliaanse, die regelmatig pikante details over haar leven deelt met haar 265.000 volgers op Instagram, waaronder het proberen van pikante speeltjes en bikini-foto's, haalde eerder de krantenkoppen toen ze haar vibrator naar voetballer Marcus Rashford vernoemde. Nu heeft ze gesproken over hoe geplande "intieme sessies" met haar partner hun liefdesleven spannend houden.

"Het versterkt de verbinding"

Ravena bevestigt dat het "de connectie versterkt" en helpt om een "monotoon" gevoel te voorkomen, terwijl het ook rekening houdt met het drukke schema van het koppel. Ze legde uit: "Iedereen heeft zijn eigen leven, taken, werk, maar je hebt ook een pauze nodig, en er is niets beters dan van bil gaan om stress te verlichten. Door de dagelijkse drukte hebben we geen tijd voor verrassingen. Dus ik plan alles zorgvuldig: de exacte dag en tijd - zelfs hoe lang het zal duren.”

"Mensen vinden het vreemd om het in te plannen, maar het opent eigenlijk de ruimte voor diepere intimiteit. Het versterkt ook de verbinding. Een vast tijdstip helpt de vonk levend te houden zonder de druk of onrealistische verwachtingen. Het creëert anticipatie, wat de dingen spannender maakt." Het lijkt erop dat Ravena eindelijk de perfecte match heeft gevonden, aangezien ze beweert dat haar vorige partners niet echt voldeden aan haar planningsbehoeften.

"Sommige mannen kunnen er niet mee omgaan"

Ze voegde eraan toe: "Ik heb dit eerder geprobeerd, maar sommige mannen kunnen er niet mee omgaan. Ze denken dat we een soort bezorgservice zijn: bel en wij komen opdagen. Maar het leven is druk, dus je moet plannen en organiseren. Een van mij exen presteerde altijd onder de maat wanneer we een afspraak hadden ingepland. Hij werd zo nerveus dat er op het moment zelf niets gebeurde. Eerst vond ik het grappig, maar later werd het ingewikkeld. Hij maakte het uit omdat hij de druk niet aankon.” Het vurige model onthulde dat een kink-enthousiasteling haar introduceerde in de opwindende wereld van BDSM, iets wat volgens haar goed wordt ontvangen door haar huidige partner.

"De situatie leiden is extreem plezierig"

Ze lichtte toe: "BDSM biedt een veilige en gecontroleerde manier om thema's als macht, controle en intimiteit te verkennen. Mijn ex zorgde er altijd voor dat ik me comfortabel voelde om mijn fetisjen met hem uit te voeren. Van nature begon ik onze posities te bepalen, ik vond het leuk dat ik dat instinct van dominantie bij hem had. Bij mij voelde hij zich op zijn gemak en ontdekte hij dat hij het leuk vond om onderdanig te zijn. Ik hou ook van voyeurisme, rollenspellen en exhibitionisme.”

"De situatie beheersen en leiden is voor mij extreem plezierig en leuk. Het inplannen van stomende sessies heeft geholpen met mijn zelfvertrouwen. In een positie van macht zijn tijdens de daad geeft je een gevoel van zekerheid. Ik ben een drukke vrouw, en mijn partner ook. We hebben geen tijd voor spelletjes of om te wachten tot dingen zomaar gebeuren,” besloot Ravena.

(Afbeeldingen: Instagram)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen