Trinity 'vangt' vreemdgaande mannen voor de kost en verdient (waanzinnig) goed haar boterham Stories
Trinity 'vangt' vreemdgaande mannen voor de kost en verdient (waanzinnig) goed haar boterham
Stories

Trinity 'vangt' vreemdgaande mannen voor de kost en verdient (waanzinnig) goed haar boterham

Trinity Howard uit Tampa, Florida, heeft geen typische job voor een 22-jarige. Nee, de jongedame wordt betaald om tests uit te voeren op partners van mensen om te onthullen of ze vreemdgaan. Bereid je voor om je te voelen alsof je in een aflevering van Black Mirror zit…

Nadat ze vermoedde dat ze werd bedrogen door haar middelbare schoolpartner van twee jaar - haar eerste liefde ooit - besloot Trinity haar vriendje op de proef te stellen, aldus Business Insider. Ze deed zich voor als het andere meisje, stuurde hem sms'jes met een vals nummer en ontmoette hem, waardoor ze zijn schuld kon bewijzen. Nadat ze haar verhaal op TikTok deelde, kwamen veel andere jongedames naar voren met het verzoek om de zogenaamde 'loyaliteitstest' op hun partners uit te voeren.

Professioneel 'rattenvangster'

Hoewel ze aanvankelijk instemde met de missie voor meerdere jongedames zonder kosten, besloot ze, toen haar diensten steeds populairder werden, om donaties te vragen. Later werd ze benaderd door een app genaamd Lazo - die relatie- en loyaliteitstests biedt - om professioneel aan de slag te gaan. Loyaliteitstests op Lazo werken op een vergelijkbare manier zoals Trinity haar eigen middelbare schoolliefde ontmaskerde.

De 'testers' - zoals Trinity - worden gekozen door gebruikers die vermoeden dat hun partner misschien ontrouw is. Gebruikers proberen een 'tester' te kiezen die er fysiek uitziet zoals hen, of vergelijkbare hobby's en persoonlijkheidskenmerken heeft, waar hun partner door aangetrokken zou kunnen worden. Volgens Insider zijn er ongeveer 400 testers op het platform om uit te kiezen. De tester maakt vervolgens contact met de partner van de gebruiker om te zien of ze bereid zijn om de relatie te verbreken en voilà!

(lees verder onder de video)

Inkomsten

Na de dienst gratis of tegen een donatie te hebben uitgevoerd, voert Trinity nu loyaliteitstests uit voor de kost en wordt ze er aanzienlijk voor betaald. Elke tester kan verschillende prijzen vragen en Trinity legt uit dat ze een 'vast tarief' heeft van ongeveer 70 euro per test of zoals zij het noemt: 'missie'. Van die 70 euro mag ze zelf 50 euro houden en Lazo neemt 20 euro. De ‘rattenvangster’ legt uit dat sommige missies slechts een uur duren, terwijl andere een week of langer kunnen duren, maar gemiddeld per week voert Trinity vaak tussen de 15 en 20 tests uit.

Dus elke week verdient ze tussen de 750 en 1.000 euro. Gezien hoeveel ze verdient, is het niet moeilijk te begrijpen, waarom Trinity van plan is om nog een tijdje door te gaan met haar carrière. Hoewel ze opmerkt dat het haar 'verdrietig' maakt om te zien hoeveel bedrog er in de wereld is.

(Bron: Unilad)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties