'Pikant' model én moeder legt uit waarom ze thuis in haar geboortekostuum rondloopt (in het bijzijn van haar tienerzoon)

Een moeder heeft uitgelegd waarom ze denkt dat er niets mis is met het rondlopen in haar geboortekostuum in haar huis dat ze deelt met haar tienerzoon. Molly Manning zegt zelfs gesprekken te hebben gevoerd met haar zoon terwijl ze ‘toploos’ was of haar kleren aanhad, en zegt dat een beeld van een ontbloot lichaam op zich niet meteen iets seksueels is.

"Het kan me niet schelen wat anderen denken"

De 49-jarige Molly verhuisde van Perth in Australië naar Los Angeles in de VS nadat ze aan een nieuwe carrière als OF-model was begonnen. Nadat ze het financieel moeilijk had in haar geboorteland, stapte ze over naar een carrière in het creëren van inhoud voor volwassenen met duizenden mensen die zich abonneerden op haar OF-platform. Molly's carrière omvat nu ook het maken van ‘natuurvideo’s’ en ze heeft gezegd dat het haar zoon en haarzelf een 'comfortabel' leven heeft gegeven.

Ze voegde eraan toe dat het haar ook 'niet kan schelen wat andere mensen denken'. “Als alleenstaande moeder had ik moeite om werk te vinden en veel mensen zeiden tegen me 'hé, je zou OF moeten doen',” zei Molly. “Ik wist er echt niet veel van, dus ik ging er heel blindelings in en ik wist niet echt wat ik moest doen. Uiteindelijk dacht ik: nou, weet je wat? Ik ben in Los Angeles. Ik maak al natuurfilmpjes op mijn OF, ik kan net zo goed mainstream gaan.”

"Ik had het eerder moeten doen"

“Ik had het waarschijnlijk eerder moeten doen, maar ik was te bezorgd over wat andere mensen dachten. Ik heb maar één leven en ik ben tevreden met mezelf, mijn zoon is tevreden, dus het kan me niet schelen wat andere mensen denken.” Omdat Molly een alleenstaande moeder is, zegt ze dat het betalen van haar rekeningen en het financieel ondersteunen van haar zoon het belangrijkst zijn en vraagt ze mensen om twee keer na te denken voordat ze haar in twijfel trekken of veroordelen. Omdat Molly actief is in de ‘volwassen’ industrie, hanteert ze een minder mainstream benadering van seksuele voorlichting in haar eigen huis, dat ze deelt met haar tienerzoon.

"Ze moeten zoiets thuis kunnen zien"

Dat houdt ook in dat ze zonder kleren rondloopt als haar zoon thuis is. Ze praat zelfs met hem terwijl hij zelf geen kleren draagt. Molly legt uit waarom ze dit doet en waarom ze het normaal vindt om te doen: “Ik voel me erg op mijn gemak met mijn seksualiteit. Ik ben iemand die er geen probleem mee heeft om af en toe in mijn geboortekostuum rond te lopen. Ik ben erg liberaal als het gaat over zulke zaken. De realiteit is dat als een kind thuis zoiets niet kan zien zonder probleem, er iets mis is. Ze zouden niet online moeten gaan om zulke zaken te zien. Die beelden online stroken niet met de werkelijkheid!”

(Bron: LADbible - Afbeeldingen: Instagram Molly Manning)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen