"Mijn beroep? Ik plunder de bankrekeningen van mannen, en koop dan een dikke Mercedes en andere dure spullen"

Ze zeggen dat geld je geen geluk kan kopen, maar het helpt je zeker om dingen te kopen. ‘Queen Alexis’, een financiële dominatrix die elke maand duizenden verdient door simpelweg geld te eisen van haar "slaven", weet dit maar al te goed. In de afgelopen vier jaar hebben mannen haar geholpen met de aankoop van een nieuwe Mercedes, Louis Vuitton-tassen, design schoenen, luxe kleding en regelmatig haar nagels, haar, boodschappen en zelfs vakanties betaald.

"Mannen zijn de kostwinner"

Eén specifieke onderdanige man betaalde haar meer dan 15.000 euro in slechts zeven weken. Alexis groeide op met traditionele opvattingen dat mannen de kostwinner zouden moeten zijn, en ze wist altijd al dat ze wilde dat mannen haar luxueuze levensstijl zouden bekostigen. Haar moeder zei altijd: "Het is beter om te huilen in een Mercedes dan op een fiets." Toch was daten met rijke mannen niet de beste oplossing voor haar. Onderdanig zijn lag niet in haar aard, dus besloot ze dat Findom (financiële dominantie) de juiste keuze was.

Findom brengt vaak andere fetisjes met zich mee, zoals voeten, vernedering, kuisheid en nog veel meer, wat ervoor zorgde dat Alexis veel interessante verzoeken kreeg van haar slaven. Alexis, ook wel bekend als ‘Queen Alexis The Baddest’, sprak onlangs met de Daily Star over waarom ze koos voor deze pikante carrière. Ze vertelde dat ze altijd goed was geweest in het praten met mannen en flirten online, dus ze vond het een perfecte match. Alexis zei: "Op een dag zag ik een YouTube-video van een meisje dat sprak over het verkopen van foto’s van haar voeten, en dat was het keerpunt voor mij. Diezelfde dag verkocht ik foto’s van mijn voeten en verdiende ik wat geld.”

"Hij wilde enkel mijn bankgegevens..."

"Na verloop van tijd kwamen sommige mannen alleen voor voet-content, maar anderen wilden online gedomineerd worden, dus ik probeerde het eens uit! Dominatiesessies via chat werden een van mijn favoriete dingen. "Het ging me heel natuurlijk af. Op een dag stuurde een man me een bericht en vroeg of hij me geld mocht sturen. Ik vroeg wat hij ervoor wilde, en hij zei: helemaal niets... Ik was echt verrast. Hij wilde alleen mijn betaalgegevens, dat was alles. Even dacht ik dat het een oplichterij was, maar ik besloot het risico te nemen en gaf hem mijn betaalgegevens. Na een paar minuten kreeg ik een melding op mijn telefoon dat er geld binnenkwam... en toen nog een, en nog een.”

"Ik moet hun gedachten kunnen lezen"

"In totaal stuurde hij me een paar honderd, en het enige wat ik hoefde te doen was simpelweg om meer vragen. Hij bedankte me zelfs voor het aannemen van zijn geld." Voordat ze Findom ontdekte, werkte Alexis bij een reclamebedrijf op de marketingafdeling. Ze had een diploma in sociologie en visuele reclame, wat toen een perfecte match leek. Ze denkt echter dat haar kwalificaties nog beter passen bij haar huidige levensstijl.

Volgens Alexis moeten succesvolle Findommes mannen kunnen doorgronden – letterlijk hun gedachten kunnen lezen, en mannen worden verliefd op wat ze zien. Toen haar werd gevraagd waarom ze vindt dat mannen haar levensstijl zouden moeten financieren, voegde ze toe: "Omdat ik het verdien! Ik ben een knappe en intelligente vrouw! Marilyn Monroe zei ooit: 'Weet je niet dat een man rijk zijn is zoals een meisje mooi zijn?'"

(Bron: Daily Star)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen