Mark (46) leent constant geld van gepensioneerde ouders: "Ik ben gewoon niet gemaakt om te werken" Stories
Mark (46) leent constant geld van gepensioneerde ouders: "Ik ben gewoon niet gemaakt om te werken"
Stories

Mark (46) leent constant geld van gepensioneerde ouders: "Ik ben gewoon niet gemaakt om te werken"

Eén ding waar mensen alleen maar op kunnen hopen, is dat ze op een gegeven moment in hun volwassen leven financieel stabiel worden. Tenzij je in een extreem rijke familie bent geboren, is de kans groot dat het tientallen jaren hard werken kost om jezelf in een goede en comfortabele financiële positie te krijgen. Maar deze man, die nu 46 jaar oud is, kwam erachter dat hij bijna geen geld op de bank had staan.

50 jobs

De man, die alleen zijn voornaam Mark gaf, gelooft dat hij in de loop der jaren zo'n 50 jobs heeft gehad - waaronder één waarbij hij een ‘leefbaar’ salaris van 40.000 euro per jaar verdiende. Maar hij gaf zijn stabiele baan op om zijn droom na te jagen: een succesvolle Twitch-streamer worden. Hoewel hij op een gegeven moment vrij goed verdiende - soms naar verluidt wel 5.000 euro per maand - vond hij de job te zwaar en stopte ermee.

Fast forward naar vandaag, en Mark werkt nu als Uber-chauffeur, maar zit nog steeds duizenden euro’s in de schulden en moet vaak geld lenen van zijn bejaarde, gepensioneerde ouders. In een aflevering van Caleb Hammer's Financial Audit met de titel "Pathetic Loser is 'Too Good For Work'", onderzocht de YouTuber en budgeteerder Marks financiën - en het was een financiële slachtpartij. Mark gaf toe dat hij, nadat hij zijn stabiele baan had opgezegd om te gaan streamen, hij al snel volledig aan de grond zat, mede door veel te veel onnodige uitgaven.

(lees verder onder de afbeelding)

Mark (46) leent constant geld van gepensioneerde ouders: "Ik ben gewoon niet gemaakt om te werken"
Caleb werd er helemaal gek van

Uber-chauffeur

Nu hij als Uber-chauffeur werkt, zei Mark dat hij 'in een goede week' 500 tot 600 euro kan verdienen, maar dat het nog steeds niet genoeg is om zijn levensstijl te bekostigen. Toen hij een kassabon liet zien, zag Caleb dat Mark vrijwel altijd buitenshuis eet, waar hij veel van zijn geld aan verspilt. Toen Mark zijn uitgaven verdedigde met het argument dat mensen 'moeten eten', ging Caleb flink tekeer tegen hem. "Je hebt gelijk, je moet eten, maar je hoeft niet elke seconde van je leven te stoppen om te eten," brieste hij. "Uit eten gaan is zo duur zoals jij het doet. [...] Je leent geld van je gepensioneerde, bejaarde ouders om naar Panda f**king Express te gaan."

"Deze man is zo lui!"

"Walgelijke. Onvolwassen. Kinderachtige. Baby. F**k jou," ging Caleb verder. Veel mensen hadden in de reacties op de video soortgelijke meningen. "Bijna 50 en nog steeds afhankelijk van zijn ouders om hem te onderhouden," zei iemand. "Mannen zoals hij zullen nooit volwassen worden. Waarschijnlijk is hij zijn hele leven door papa en mama gered." Een ander zei: "Deze man is zo lui dat hij tijdens de pandemie toevallig een streamingbaan vond waarmee hij zijn rekeningen kon betalen, en zelfs thuis videogames spelen was te veel werk voor hem." Anderen prezen Caleb dan weer voor zijn harde aanpak in de hoop dat het Mark zou helpen zijn financiën - en zijn leven - op orde te krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties