"Mannen smeken mij om hen onder mijn voeten te vertrappelen. De bedragen die ze me betalen zijn waanzinnig!" Stories
"Mannen smeken mij om hen onder mijn voeten te vertrappelen. De bedragen die ze me betalen zijn waanzinnig!"
Stories

"Mannen smeken mij om hen onder mijn voeten te vertrappelen. De bedragen die ze me betalen zijn waanzinnig!"

Een ‘pikant’ model vertelt dat ze duizenden euro's verdient door de rol van een 'reuzin' te spelen en volwassen mannen als Lego te verpletteren. Mia Bailey ‘draagt’ mannen met zich mee, soms in haar zak of opgesloten in de koelkast, tot ze klaar is om hen te vermaken. De 1,85 meter lange schone zegt dat de reuzinfetisj een van de meest bizarre verzoeken is die ze krijgt, maar het heeft haar rijk gemaakt.

Alter ego

Volgens de Australische Mia wordt ze per keer tussen de €500 en €2.000 betaald om in de huid te kruipen van deze alter ego voor haar fans. Ze gelooft dat ze het doelwit is van deze 'macrophilia'-fetisj vanwege haar bovengemiddelde lengte. Mia legt uit dat sommige fans fantaseren dat zij een reuzin is en zij de grootte hebben van een Legopoppetje. "Ze betalen me duizenden om op maat gemaakte content te maken, waarin ik doe alsof ik hen als mijn huisdier houd, hun grootte belachelijk maak en hen overal mee naartoe draag," vertelt ze.

"Meestal worden ze in een afgesloten bakje bewaard, en ik haal ze er alleen uit om mijn controle en dominantie te laten gelden." Mia zegt dat elk verzoek anders is, en wat ze vraagt hangt af van wat haar gevraagd wordt te doen. "Een van de duurdere verzoeken is bijvoorbeeld dat ik doe alsof ik hen in mijn lichaam meedraag," zegt Mia. "Een techniek om de illusie te wekken dat ik een reus ben, is door mijn camera op de grond te plaatsen in 0.5 zoom, waardoor mijn benen en lichaam langer lijken, en zij moeten zich overgeven aan een vrouw die 20 keer groter is dan zij. Als ze proberen te ontsnappen, worden ze gestraft. Het is erg leuk.”

Plagen, gemeen zijn, uitdagen...

"Soms willen ze dat ik gemeen tegen ze ben, hen plaag om hun kleine formaat en hen uitdaag omdat ze niet mannelijk genoeg voor me zijn, of niet in staat zijn me tevreden te stellen. Andere keren willen ze dat ik hen behandel als een nieuwsgierig klein huisdier. In een video bewaarde ik mijn telefoon in een Tupperwarebakje, zodat het leek alsof ik hem de hele dag met me meedroeg. Ik heb ook Lego gebruikt om te doen alsof ik zijn auto verpletterde, zodat hij niet kon ontsnappen!" Mia zegt dat deze fetisj verrassend vaak voorkomt.

Ze besluit: "Ik denk dat mannen gefascineerd zijn door het idee dat ik zo lang ben, moeilijk te weerstaan, in staat om te domineren en hen kan verpletteren wanneer ik maar wil. Iedereen heeft verschillende fetisjen en OF biedt een geweldige manier voor abonnees om hun dit allemaal te verkennen zonder externe oordelen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties