Mannen betalen Grace een fortuin: "En wat ik daarvoor moet doen, is eigenlijk heel simpel!"

Veel mensen houden ervan om af en toe ‘ongezond’ eten te eten, maar één vrouw verdient veel geld door zichzelf tegoed te doen aan lekkernijen. Grace Wears Lace is erg open over haar reis als pikante contentmaker. De 26-jarige online ster uit Australië heeft in de industrie al meer dan 600.000 euro verdiend en reist dankzij haar succes regelmatig de wereld rond. Ze haalt consequent vijfcijferige bedragen per maand binnen door het maken van volwassen content.

"Ik wil zeker slank en gespierd blijven"

Hoewel ze het meeste van haar geld verdient door zich uit te kleden voor gepersonaliseerde video's op ‘Alleen voor Fans’ en het verkennen van de wereld van een 'pay pig' te zijn, bevindt ze zich ook in het fascinerende domein van ‘feederism’. Als je hier nog nooit van hebt gehoord, het is een fetisj waarbij de ene partner de andere voedt om seksuele opwinding te stimuleren en gewichtstoename bij de persoon die gevoed wordt aan te moedigen.

Hoewel Grace duidelijk niet te zwaar is en de intentie heeft om haar slanke en gespierde lichaam te behouden waar ze hard voor werkt in de sportschool, wordt ze regelmatig benaderd door ‘feeders’ om aangepaste video's te maken. Hoewel veel mensen denken dat mannen van vrouwen houden die zich netjes gedragen en goed voor zichzelf zorgen, geeft Grace toe dat dit zeker niet altijd het geval is bij haar mannelijke fans. In een gesprek met de Daily Star had ze veel te zeggen over enkele van haar pikante verzoeken.

"Mensen willen me horen slurpen en kauwen"

Grace zei: "Ik geloof dat ‘feeding content’ al een tijdje bestaat, maar door de blootstelling op sociale media wordt er nu meer over gepraat en gezien. Ik vind het persoonlijk ook leuk om naar eetvideo’s te kijken en ik begrijp zeker de plezierkant ervan. Ik denk dat we allemaal wel kunnen beamen dat eten plezier geeft, en het zien van iemand die iets eet waarvan je weet dat het lekker is, kan dat plezierige gevoel opwekken." Ze gaf toe dat ze talloze verzoeken voor gepersonaliseerde video's heeft ontvangen waarbij mannen haar veel geld hebben betaald om haar te zien slurpen en kauwen. Hierdoor heeft ze veel ‘feeder’ video's gemaakt en willen mensen haar vaak zien eten, zoals noedels of pasta.

Meestal willen ze de geluiden horen die ze maakt tijdens het eten. Dit lijkt de echte opwinding te zijn voor haar klanten. Grace voegde toe: "Ze vinden het ook geweldig om te zien hoe vol en rond mijn buik wordt en om me te horen praten over hoe vol ik ben en hoe opgewonden dat me maakt." Hoewel sommige mensen het misschien een beetje vreemd vinden, geeft Grace toe dat ze het leuk vindt om dit soort content te maken, al heeft ze wel haar grenzen. Ze zou nooit zoveel eten dat het haar misselijk maakt, maar ze heeft altijd al van eten gehouden, dus voor haar werkt het.

"Betaald worden om te eten, is een droomjob!"

"Goed betaald worden om spaghetti te eten is een droombaan," vervolgde ze. "Het meest bizarre verzoek was dat ik een groot bord tomatenspaghetti moest eten, maar niet alleen mijn mond voeden, ook afwisselend mijn navel voelen! Ik krijg verzoeken voor harde slurp- en kauwgeluiden, likken en slikken ook. Best wild dat deze geluiden iemand zo kunnen opwinden – maar ik ben blij om eraan tegemoet te komen. Mijn pagina zal altijd ‘vriendelijk’ blijven voor kink/fetisjen, en ik sta altijd open om de grenzen op te zoeken met verzoeken!"

(Bron: Daily Star)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen