Man met 'pretstok' van slechts 5 cm vertelt welke impact dit heeft op zijn liefdesleven: "Ze rende gewoon weg" Stories
Man met 'pretstok' van slechts 5 cm vertelt welke impact dit heeft op zijn liefdesleven: "Ze rende gewoon weg"
Stories

Man met 'pretstok' van slechts 5 cm vertelt welke impact dit heeft op zijn liefdesleven: "Ze rende gewoon weg"

Simpel gezegd, voor sommigen maakt grootte wel uit en voor anderen niet. Een voorbeeld hiervan is een man met een lid van slechts 5 cm, die openhartig vertelt over hoe zijn datingleven eruitziet. Op Reddit heeft de anonieme man mensen de mogelijkheid gegeven om hem alles te vragen wat ze maar willen, waaronder vragen over zijn prestaties in de slaapkamer en hoe vrouwen daarop hebben gereageerd.

"Ze rende gewoon weg..."

In de 'Ask Me Anything'-thread schreef hij: "Ik heb een pretstok van 5 cm. Vraag me wat je wilt." In de reacties zei de man dat hij 1,78 meter lang is en geen eerdere gezondheidsproblemen heeft gehad. Toen iemand vroeg: "5 cm in slappe toestand, toch? Wat is het als hij stijf is?" Waarop de gebruiker verduidelijkte: "Nee, in erectie." Toen hem werd gevraagd naar zijn ergste ervaring, herinnerde hij zich de keer dat hij een meisje ontmoette in een bar.

Hij legde uit: "Ik ontmoette ooit een ontzettend knap meisje in een bar en zij wilde het meteen daar in de wc doen. Nou, ik was dronken en dacht, 'Oké, laten we gaan'. We begonnen te zoenen, elkaar aan te raken en toen het moment daar was dat ze me wilde bl*wen, kon ik niet hard worden. Niet dat het indrukwekkend zou zijn geweest als ik hard was geworden, maar hij zou in ieder geval gegroeid zijn, lol. Nou, ze probeerde het een paar minuten en dat was het. Ze rende weg en vertelde alles aan haar vriendinnen, en ik kon het vanuit de wc horen. Het moment dat ik met gebogen hoofd die deur uitliep, was het meest gênante ooit."

"Het is niet het belangrijkste in het leven"

Ondanks verschillende tegenslagen zei hij dat hij nu gelukkig getrouwd is met zijn vrouw, die het nooit heeft aangehaald. "Ik zou zeggen dat de beste ervaring eerlijk gezegd met mijn vrouw was," voegde hij toe. "Hoe ze er niet eens om gaf, er niet eens over sprak, er zich geen zorgen over maakte. Ik moest degene zijn die erover begon, en ze was zo begripvol en lief in alles." Andere gebruikers vroegen hem hoe hij zo'n niveau van 'zelfvertrouwen' had bereikt.

"Aan het eind van elke dag, wat doet er voor jou toe?" schreef de man. "Je familie, je kinderen, je vrouw, je gezondheid, toch? Niet de grootte van het ding waarmee je plast. Als iemand dit leest en onzeker is hierover, begrijp dan dat het hart telt. Uiterlijk vervaagt, geld komt en gaat, het leven gaat verder, wees gelukkig met wie je bent, dit is jouw leven, jij leeft het, jij leidt het, jij hebt de controle." Voor iedereen die zelfvertrouwen mist, daar heb je het!

(Bron: LADbible – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties