Lauren is 33 en nog steeds maagd, maar weet waarom: "Ik heb hogere standaarden dan andere vrouwen" Stories
Lauren is 33 en nog steeds maagd, maar weet waarom: "Ik heb hogere standaarden dan andere vrouwen"
Stories

Lauren is 33 en nog steeds maagd, maar weet waarom: "Ik heb hogere standaarden dan andere vrouwen"

Een vrouw heeft online gedeeld waarom ze op 33-jarige leeftijd nog maagd is, en het komt allemaal door haar "hoge standaarden". Lauren Harkins, die video's deelt op Instagram op haar @itslaurenciaga-account, vertelt haar volgers over haar 'niet-bestaande seksleven'. De blondine uit Maine, die nog nooit een relatie heeft gehad, noemt zichzelf 'je favoriete laatbloeier'. Ze denkt dat ze haar online fans inspireert met haar levensstijl en hoge standaarden.

In een van haar recente Instagram-video's is Lauren te zien terwijl ze danst en de woorden playbackt van Enigma's nummer 'Return to Innocence'. De tekst die op het scherm verschijnt, luidt: "Niemand heeft hogere standaarden en een dikkere huid dan een 33-jarige maagd." Ze beweert ook in de overlay-tekst dat 'radicale feministen' het misschien niet eens zijn met haar opvattingen, terwijl sommige mannen haar als 'verlopen' zouden kunnen bestempelen.

Lauren is 33 en nog steeds maagd, maar weet waarom: "Ik heb hogere standaarden dan andere vrouwen"

Hoge standaarden

In het bijschrift geeft Lauren meer uitleg: "Wanneer je favoriete nummer trending is. Het is veilig om te zeggen dat beide uitersten net zo toxisch zijn als de andere. Ik maak het mijn missie om een stem te zijn voor de aardige en normale mensen die ergens in het gezonde midden bestaan, lol!" Lauren voegde vervolgens hashtags toe zoals #highstandards #onlythebest en #neversettle.

(lees verder onder de video)

"Je leert die woorden op de sociale media..."

Haar video kreeg veel reacties, waarbij sommigen opmerkten dat ze misschien een verkeerd beeld heeft van 'radicaal feminisme'. Iemand legde uit: "Radicale feministen moedigen celibaat vaak aan of juichen het toe." Een ander voegde toe: "Radicale feministen zouden hier juist voor juichen. De radicalen zijn voor de bevrijding van vrouwen van mannen." Een derde merkte op: "Dit is wat er gebeurt wanneer je woorden leert van sociale media. Radicaal feminisme is zóóóó niet dit." Een vierde beaamde: "Als feminist - jouw lichaam, jouw keuze!"

Excuses

Uiteindelijk reageerde Lauren met een bericht: "Hallo allemaal. Het is mij ter ore gekomen dat ik mogelijk de term 'radicale feministen' verkeerd heb gebruikt in deze video. Ik verwees naar feministen op wat ik beschouwde als hun meest extreme, en wist niet dat er een subgroep binnen het feminisme bestaat die ook 'radicaal feminisme' wordt genoemd. Ik deed een snelle online check van deze term voordat ik postte en het leek toen logisch voor wat ik wilde overbrengen, maar ik begrijp nu dat ik het mis had en me vergiste. Ik bedoelde niet om onnodig iemand te beledigen. Mijn excuses!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties